Joi, 14 aprilie, André Rieu și Carrefour Romania fac un nou pas pentru a veni în sprijinul victimelor rezultate în urma incendiului din #Colectiv, donând profitul obținut din vânzarea DVD-ului “André Rieu Live în București”, în cadrul unui eveniment desfășurat la București, în prezența supraviețuitorilor tragediei.

    Cu două luni înainte de revenirea maestrului André Rieu pe scena de spectacol din Capitală, unde va fi așteptat cu entuziasm de publicul spectator, îndrăgitul artist nu a uitat de promisiunea făcută în luna noiembrie a anului trecut, când a anunțat că va dărui, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț – muzica.

    Opera prestigioasă a domniei sale a trecut dincolo de muzică.

    Performanţa de a dărui oamenilor din întreaga lume piese care, altădată, se adresau unui public restrâns şi avizat, a scos – pentru prima oară în istorie – muzica bună din sălile de concert consacrate şi a mutat-o în mari spaţii neconvenţionale, dăruind-o cu generozitate unor mase de ascultători care o primesc ca pe un dar nepreţuit.

    Mai nou, maestrul a creat o şcoală a bucuriei, a armoniei între oameni.

    Pe lângă talentul și dăruirea sa pentru muzică, André Rieu a dat dovadă de compasiune şi omenie.

    Pentru numeroşii admiratori, André Rieu este un model de civism cultural – sintagmă care trebuie inventată pentru a omagia demersul de a uni şi înnobila oamenii sub semnul limbajului universal al muzicii.

About Post Author

Lasă un răspuns