Fosta noră a Angelei Similea, Bianca Cristinoiu- Jones (36 de ani), a susÅ£inut, într-un interviu acordat ziarului nostru, că artista i-ar fi furat cei doi copii la divorÅ£ul de Sorin Hilgen, fiul cântăreÅ£ei. Bianca declară astăzi că marea ÅŸi unica iubire a fostei sale soacre rămâne Florin Piersic (75 de ani).

Conform declaraÅ£iilor Biancăi Cristinoiu- Jones, divorÅ£ul Angelei Similea (64 de ani) de Jan Hilgen, survenit la începutul anilor ’90, după o căsnicie de 17 ani, a avut la bază ÅŸi faptul că cetăţeanul olandez n-a suportat să fie înÅŸelat de soÅ£ie ÅŸi cu Florin Piersic, ÅŸi cu Victor Surdu.

“Imediat după divorÅ£ul de Angela, Jan ne-a vizitat în SUA pe mine ÅŸi pe mama, stând la noi în casă câteva zile. Era tare supărat ÅŸi Å£in minte că ne-a spus următoarele despre motivele divorÅ£ului: «Am suportat faptul că m-a înÅŸelat cu Florin Piersic ÅŸi am înÅ£eles- o, pentru că pe Piersic l-a iubit cel mai mult, a fost iubirea vieÅ£ii ei. Dar nu mai suport acum să mă înÅŸele din nou cu ţăranul ăsta de Surdu! Îmi merit soarta», se plângea Jan ÅŸi avea dreptate. Marea iubire a Angelei a fost ÅŸi este Florin Piersic!”, ne-a mărturisit Bianca.

De altfel, pe 16 aprilie anul curent, ziarul nostru a publicat informaÅ£ia privind posibila legătură dintre Angela ÅŸi Florin Piersic: “În anii ’80, Angela Similea a avut, se pare, o relaÅ£ie cu Florin Piersic. În acea perioadă, interpreta era căsătorită cu olandezul Jan Hilgen, iar actorul era însurat cu Anna Szeles. Povestea de dragoste a celor doi a fost de notorietate în lumea artistică a acelor vremuri. Se spune chiar că soÅ£ia actorului a sărit la Angela în plină stradă. Scena ar fi avut loc pe Brezoianu, în BucureÅŸti”.

«Orice ca să rămână cu mine»

Florin Piersic nu a vorbit niciodată în România despre povestea de dragoste dintre el ÅŸi Angela Similea. Actorul a făcut însă acest lucru în Republica Moldova, anul trecut, în aprilie, când a fost invitat într-o emisiune a postului Jurnal TV, din ChiÅŸinău.

Întrebat de moderatoarea Nata Albot despre relaÅ£ia sa cu Angela Similea, Piersic a declarat, conform site-ului apro pomagazin.md: “Nu am avut un amor cu ea ca să doresc să mă despart de soÅ£ia mea de atunci, Anna Szeles. Eu am iubit-o pe Angela ÅŸi am avut unele momente în care am simÅ£it că ea ar fi făcut orice ca să rămână cu mine”.

Ce declara Angela în 1998: «Florin era cu adevărat superb»

"AngelaAngela Similea recunoaÅŸte în cartea biografică “Angela – cântec ÅŸi rugă”, scrisă de Smaranda Jelescu, că a fost fascinată de Florin Piersic ÅŸi că relaÅ£ia lor a făcut-o să sufere pe Anna Szeles, soÅ£ia lui Piersic.

În cartea apărută în 1998, Smaranda Jelescu abordează ÅŸi legătura dintre Angela Similea ÅŸi Florin Piersic. La întrebarea autoarei “Te simÅ£i în stare să-mi vorbeÅŸti despre alÅ£i bărbaÅ£i de care, să zicem, ai fost fascinată?”, Angela Similea răspunde franc: “Nu pot ascunde ce ÅŸtie toată lumea. Am fost fascinată de Florin Piersic”, la care Smaranda Jelescu a replicat: “Chiar că ÅŸtie toată România!”.

«Avea o frumuseÅ£e de Făt-Frumos»

Apoi, Angela Similea i-a făcut o caracterizare mai mult decât măgulitoare lui Piersic. “Florin era cu adevărat superb. Avea o frumuseÅ£e de Făt-Frumos, departe de a fi efeminat”, după care a vorbit despre relaÅ£ia lor. “Ceea ce am înÅ£eles eu repede lângă el este că «dacă eÅŸti fluture» te-ai ars. Nu voiam să mă ard… M-am străduit să rămân ÅŸi eu o «lampă ». Dar am creat un cuplu. Pe scenă, la televizor, în turnee. Mi- amintesc că Anna Szeles, soÅ£ia lui, a suferit mult. Cel puÅ£in în meserie. Ei doi erau frumoÅŸi, erau talentaÅ£i, dar, când am intervenit eu, s-a întâmplat un lucru la urma urmei normal. Adică, eram doi români înalÅ£i, frumoÅŸi ÅŸi celebri, eram un cuplu adevărat.

Pentru a clarifica motivele pentru care a acordat acest interviu ziarului nostru, acum, la 13 ani de la proces, Bianca Cristinoiu- Jones a precizat: “Am ales să fac publice aceste declaraÅ£ii numai ÅŸi numai pentru copiii mei, care acum sunt mari ÅŸi au dreptul să ÅŸtie ÅŸi partea mea de adevăr. Cu Angela n- am ce discuta, o cunosc prea bine, ÅŸi nu mai am nimic de spus în afară de ceea ce am declarat pentru ziarul Libertatea”, a punctat fosta noră a Angelei, care a completat: “Doresc ca atunci când am să- mi văd copiii, ei să vină cu mine la orice institut psihiatric ÅŸi antidrog din SUA, să fac analize ÅŸi să le demonstrez ce minciuni groaznice s-au spus despre mama lor. Cum bine se ÅŸtie, schizofrenia este incurabilă, iar heroina lasă urme pe viaţă, aÅŸa că orice analiză pertinentă va arăta că nu am minÅ£it niciodată”

Lasă un răspuns