Momente grele in seara precedenta la ”Vocea României” pentru că Smiley si Horia Brenciu au avut de luat decizii dificile, fiecare dintre ei fiind pus in situatia de a elimina un concurent.

 

Echipa Smiley

 

Stefan, concurentul care a cantat "Father figure", a primit cele mai multe voturi din partea publicului in seara de 6 decembrie si, implicit, a fost salvat de la duel.

Primul concurent din echipa lui Smiley ales sa isi cante inca o data piesa pregatita pentru cea de-a treia editie LIVE a fost Marcel Lovin.

Apoi, dintre Catalin Dobre si Anthony, antrenorul a decis sa-l salveze pe Catalin, cel care l-a impresionat cu un show nebun de piesa "I want to break free" a trupei Queen.

In urma etapei "Cantecul decisiv", Smiley l-a salvat pe Anthony, iar Marcel Lovin a parasit competitia Vocea Romaniei cu zambetul pe buze si cu inima impacata.

 

In acest moment, echipa lui Smiley este formata din: Stefan Stan, Catalin Dobre si Anthony Icuagu.

 

Echipa Brenciu

 

Tanara si talentata Iuliana Puschila, in varsta de 16 ani, a primit cele mai multe voturi din partea publicului si a fost salvata, astfel, de la duel.

Prima concurenta aleasa de Horia Brenciu sa intre la duel a fost Irina Tanase.

Antrenorul a decis sa-i acorde votul sau pentru etapa urmatoare lui Daniel Max Dragomir – hotarare prin care Robert Patai a intrat la "Cantecul decisiv".

Inainte sa aleaga intre Robert si Irina, antrenorul a chemat-o pe Cristina Vasiu, fosta concurenta si actuala iubita a lui Robert Patai, sa o imbratiseze.

"De ce ati asteptat sa intrati la duel ca sa dati TOTUL din voi?", le-a spus Brenciu celor doi concurenti.

 

Horia Brenciu a decis sa o salveze pe Irina Tanase.

Lasă un răspuns