Starul latino MARC ANTHONY
concerteaza pe 19 mai la Sala Palatului

Zvonul legat de venirea starului Marc Anthony in Romania, lansat in urma cu aproximativ doua saptamani a fost confirmat. MARC ANTHONY, cel mai bine vandut artist de tropical salsa din toate timpurile va sustine un mega concert in data de 19 mai la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu orele 19:00, organizat de International Best Project.
Cu siguranta, aceasta veste va transforma visul multor romani in realitate caci, evenimentul va fi precum o explozie de hituri. O seara de exceptie din care nu vor lipsi piesele ce au ocupat cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale si au depasit 30 de milioane de exemplare vandute in intreaga lume.
Marc Anthony – ” You sang to me” – http://www.youtube.com/watch?v=MY4YJxn-9Og
Iar acesta nu este singurul motiv real de bucurie pentru fanii artistului din Romania. Desi, a inceput numaratoarea inversa a ultimelor momente ale anului 2013, agentia Vreau Bilet a pus in vanzare biletele pentru cel mai astept eveniment concertistic al primaverii 2014.
Prin urmare, incepand de astazi, 30 decembrie, cei interesati pot opta pentru cele mai bune locuri achizitionand bilete atat de la punctele de vanzare Vreau Bilet din Unirea Shopping Center etj.2, Teatrul Elisabeta, Libraria Eminescu ( D’Arte Foto), din magazinele EuroGsm, de la Sala Palatului sau online prin www.vreaubilet.ro.

INFORMATII GENERALE:
Marc Anthony este unul dintre cei mai influenti artisti ai timpului său și un adevărat ambasador al muzicii și culturii latino. El a primit numeroase discuri de aur și platină de Recording Industry Association of America (RIAA). Lista sa de premii Grammy, a inceput in 1998 cu premiul pentru Cea mai bună interpretare latină / Tropical pentru "Contra la corriente", urmat de premiul Grammy pentru cea mai buna piesa a anului 1999 pentru “Dímelo”.
Condus in parte de succesul single-ului, "I need to know" , atât pe piața Anglo și pe piața Latino, "Marc Anthony", lanseaza albumul de debut în limba engleză, ajungand la statutul de artist premiat cu triplu disc de platină in Statele Unite ale Americii. În 2005, Marc Anthony a primit două premii Grammy, unul pentru cel mai bun Pop Latin Albumul Anului pentru “Amar sin mentiras” și un altul pentru cel mai bun Tropical Albumul Anului pentru “Valió la pena”. Marc a câștigat un total de 18 premii "Lo Nuestro" de-a lungul carierei sale, cel mai mare numar de premii primite de către un artist. Influența sa a fost recunoscută în mod semnificativ prin includerea sa în lista celor zece cei mai influenti New York-ezi din revista New York. Marc are, de asemenea, o cariera de respectat ca actor și poate fi văzut în "Bringing Out the Dead" (1999) de Martin Scorsese, cu Salma Hayek în filmul Showtime "în timpul Fluturilor" (2001), cu Denzel Washington și Christopher Walken în "Man On Fire" (2004) Tony Scott. De asemenea, el a apărut în 1997 Paul Simon musicalul "Capeman". Marc Anthony a jucat pionier salsa Hector Lavoe în Puerto Rico, alături de Jennifer Lopez in rolul de Puchi, în filmul biografic "El Cantante", în regia lui Leon Ichaso. În mai 2010, el a lansat noul său album intitulat "Iconos", un album de balade în limba spaniolă, produs de Marc Anthony si Julio Reyes, inclusiv opt titluri de trubaduri sale preferate si doua piese originale scrise de el și Julio Reyes.
"Iconos", clasat de revista Billboard pe primul loc pe lista de best-seller de radio și emisiuni timp de șase săptămâni consecutive de la eliberarea ei și a câștigat poziția de platină. În această vară Marc a revenit la "Hawthorne", seria TNT cu Jada Pinkett-Smith și a lansat noua sa linie de îmbrăcăminte de lux și accesorii pentru lui Kohl.
Anul acesta, Marc a revenit la studioul de inregistrari pentru a lucra la noul album de muzică originală de salsa. În aprilie 2013, are loc lansarea acestui proiect, "Living My Life", produs de Marc și Sergio George și la câteva ore de la lansare devine # 1 in topurile de iTunes, Billboard și radio la nivel national, iar single-ul a mers la # 1 la fața locului timp de 18 săptămâni consecutive. Tema este o adaptare a piesei "C’est La Vie" Cheb Khaled și marchează din nou întâlnirea artistului cu Sergio George, care a produs anterior, multe din succesele uriase care au fost de poveste în cariera vasta a lui Marc Anthony .

About Post Author

Lasă un răspuns