Manechinele au mers pe apă lângă Turnul Eiffel la prezentarea colecţiei Saint Laurent de la Paris. FOTO, VIDEO

Manechinele au mers pe apă având Turnul Eiffel în fundal, în ţinute ultra sexy, la prezentarea colecţiei Saint Laurent, marţi seară, la Săptămâna Modei de la Paris, potrivit AFP.

Creatorul belgian al mărcii, Anthony Vaccarello, a ridicat podiumul pe Fântăna Trocadero mărginită de palmieri artificiali luminaţi în alb.

 

În primul rând, manechinele Kate Moss şi Cindy Crawford, actriţa şi cântăreaţa franceză Charlotte Gainsbourg, François-Henri Pinault, preşedinte-director al grupului Kering care deţine casa Saint Laurent, şi soţia sa, actriţa Salma Hayek, îmbrăcată în negru, au fost de asemenea prezenţi.

Negrul, culoarea-fetiş a lui Yves Saint Laurent, a fost omniprezent, ca şi auriul şi paietele, dar de această dată din loc în loc culori: o vestă husar sau pălării roşii, o cămaşă verde, o mini-rochie albastră brodată cu stele şi cu nod la spate.

Celebra estetică rock, introdusă la YSL de Hedi Slimane şi continuată de Anthony Vaccarello, a fost de asemenea prezentă, cu pantaloni conici şi multă piele.

 

Pantalonii foarte scurţi din denim sau din piele neagră se poartă cu cizme din piele de şarpe sau sandale cu platforme, aurii sau argintii. Ţinutele de seară se rezumă la costume de baie asortate cu tocuri înalte. Dacă rochia este lungă, ea este transparentă şi lasă să se vadă pieptul. O colecţie într-o ambianţă hippie chic a anilor 1970.

Săptămâna Modei de la Paris se desfăşoară între 24 septembrie – 2 octombrie.

About Post Author

Lasă un răspuns