Cand ai ceva timp si chef de cate o povestioara , pune-i mamei tale o intrebare in felul urmator : "Mama , ai cumparat vreodata jumatate de paine?"

Ai crede ca se vindea painea pe bucati?

Oricum , dupa ce primesti raspunsul , gandeste-te in felul urmator

Hai sa zicem ca ai undeva intre 14-22 de ani , ai inceput sa intelegi cam despre ce e vorba in lume si , sinceri sa fim , am trait si noi o gramada de schimbari , cel mai simplu exemplu , de la jocul pe televizor pana la calculator si mai apoi "Lumea Internet-ului".

Acum , daca tu ai varsta care o ai , parintii se invart undeva la 40-50 de ani . Gandeste-te prin cate schimbari au trecut ei , cum ar fi tehnologie , trecerea de la comunism la democratie , cozi infernale la mancare si lista e foarte lunga…

"tv""tv"

Poti sa crezi ca hartia de igienica era greu de obtinut? :O

Mancare primeai cu ratia?:O

"mancare"    "mancare"

Ca sa revin la prima intrebare si sa fac legatura cu ce se intampla acum , gandeste-te daca nu cumva traiesti bine si poti sa ai orice vrei tu fara sa fi restrictionat. Nu trebuie sa primesti mancare cu ratia , nu stai la cozi infernale , nu ai restrictii sa iesi cu masina 1 weekend da si unul nu .

Acum , oamenii ies in strada nemultumiti de ce se intampla , vor sa schimbe sistemul . Le dau dreptate , ii sustin , dar sunt oameni care au o varsta si au trecut prin multe in viata asta , au tot dreptul sa-si primeasca rasplata asa cum se cuvine.

Dar , noi suntem tineri si ei au incredere in noi.

Din punctul meu de vedere , hai sa ne dam un restart si sa facem putina ordine . Daca noi vom schimba ceva , lucrurile se vor schimba pentru toti.

Parerea ta care e , nu cumva noi trebuie sa facem ceva schimbari pentru noi? Altii o duc bine , altii o duc rau , schimbarea e in fiecare dintre noi , asa ca , esti pregatit sa dai restart?

"restart"

Lasă un răspuns