A mai rămas o lună până când Maluma, artistul columbian va concerta la Bucureşti.

    În aşteptarea momentului, fanii se mulţumesc şi cu câteva vorbe de la artistul lor preferat pe care acesta le-a transmis într-o înregistrare video prin intermediul organizatorilor.

    Artistul va face show la Bucureşti, la 30 iunie 2018, în prima zi a festivalului "El Carrusel".

    Maluma (24 de ani), pe numele său real Juan Luis Londoño Arias vine pentru prima dată în România luna viitoare.

    Omul momentului, în special în ţările latine, va concerta şi la Bucureşti la finele lunii iunie, în prima zi a festivalului "El Carrusel".

    Pentru a-şi arăta şi el bucuria de a concerta într-o  ţară în care are o grămadă de fani, care îi ştiu pe de rost piesele, Maluma a transmis un mesaj personal tuturor fanilor lui români.  

   "Sunt foarte încântat că o să fiu, pentru prima oară, în România! Cred ca va fi un show extraordinar, unde, sigur, ne vom distra de minune", a transmis el printr-un scurt video.

    Tot în mesajul lui, carismaticul artist a precizat ca va avea telefonul cu el, pentru a se poza cu cei veniţi la spectacol. 

    Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Corazon”, „Felices los 4” și „El prestamo”.

 

 

    Maluma nu este doar un cântăreț, ci și compozitor. Albumul lui de debut, Magia, din 2012, a avut succes comercial în Columbia, și un an mai târziu, artistul a fost nominalizat pentru Grammy Latin ca cel mai bun artist nou.

    În 2015, el a lansat al doilea album al lui, Pretty Boy, Dirty Boy. În 2014 și 2015, Maluma a servit ca juriu și antrenor la emisiunea "Vocea pentru Copii" din Columbia.

    În luna octombrie 2015 a ieșit pe piață prima sa linie de haine.

    Maluma este un nume în muzică de vreo 2-3 ani, deși el cântă din anul 2010. Artistul se bucură de mare succes în special în țările latine.

 

 

    Festivalul "El Carrusel" va avea loc in perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B si What’s UP.  

    Biletele se pot achiziţiona prin reţeaua Eventim şi de pe www.eventim.ro.

 

 

"El Carrusel" este primul eveniment grandios, organizat vreodata in Romania, unde, de la an la an, numele mari ale pietei internationale de muzica vor urca pe aceeasi scena.

 

Artistul și compozitorul columbian Maluma a ajuns în atenția publicului în 2010, odată cu lansarea piesei "Farandulera".

Single-ul a devenit hit în Columbia, după acest succes urmând lansarea albumului de debut ”Magia”(2012).

Un an mai târziu, în 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, si la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

 

Maluma are la activ două colaborări cu Shakira, prima fiind piesa "Chantaje" – lansată prin intermediul Sony Music Entertainment.

Clipul a depășit 90 de milioane de redări pe Youtube, însă următorul a depășit 94 de milioane. E vorba de “Trap".

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns