Iubitorii de natură, sărbători rustice, de brânză si pastramă sunt aşteptaţi de mâine până duminică, la Bran, pe Platoul „Inima Reginei”, la cea de-a şasea ediţie a „Festivalului Brânzei şi Pastramei” organizat în cadrul sărbătorii tradiţionale: ”Răvăşitul Oilor”.

La festival se va cânta, juca şi se vor mânca pe săturate tot soiul de preparate specifice, mai ales pastramă de oaie şi bulz, udate cu must obţinut în gospodăriile celor din zona Bran.

Şi anul acesta, lângă Castelul Bran, pe Platoul Inima Reginei – Bran, festivalul va debuta cu o expoziţie gastronomică, ce se va desfăşura pe întreg parcursul evenimentului unde vor fi expuse diversele sortimente de brânză şi pastramă care pot fi degustate şi cumpărate la cele mai bune preţuri direct de la producători, membrii ai Asociaţiei Crescătorilor de Animale din zona Bran.

De la eveniment nu vor lipsi meşterii populari cu obiecte de artizanat dintre cele mai variate: ţesături, blănuri, ceramică, precum şi obiecte de uz pastoral, expoziţia de animale (duminică, 3 octombrie), dar şi o sumedenie de interpreţi şi ansambluri folclorice.

""

About Post Author

Lasă un răspuns