""

Solista Mădălina Manole s-a sinucis în această dimineaţă, potrivit primelor informaţii, în domiciliul acesteia din localitatea Otopeni.

Update 7.58: Astăzi artista împlinea 43 de ani. Potrivit poliţiştilor incidentul s-a petrecut la ora 6.30.

„Era o fată foarte serioasă. eu nu eram foarte bună prietenă cu ea. Ştiu că s-a retras din viaţa publică pentru a se dedica vieţii de familie. era o fată în regulă, era veselă, luptătoare. Din câte ştiu eu avea probleme cardiace“, spune Monica Anghel.

Anchetatorii au în vedere posibilitatea sinuciderii cu somnifere, însă poliţia nu a confirmat deocamdată această variantă. Se aşteaptă verdictul medicului legist.

Update 7.52: Mădălina Manole scria pe blogul personal: „Despre album?.. Am adunat pe acest disc 12 cintece compuse în acest răstimp, fiecare avînd emoţia şi povestea lui în care vă veţi regăsi cu siguranţă, atît voi indrăgostiţii cît şi voi, mai puţin norocoşii in iubire. Despre mine, pe scurt?.. M-am recompus sufleteşte şi merg mai departe, preţuind cu toată fiinţa mea tot ceea ce am primit şi primesc de la viaţă!Restul e… mişcare de rezistenţă!“

La 12 mai din cauza oboselii şi stresului acumulate în ultima perioadă, Mădălina Manole a avut stări repetate de rău. Iniţial, artista a crezut că este vorba de o lipsă de calciu, însă alarmat de situaţia soţiei sale, care s-a agravat, Mircea Petruţ a dus-o la spital.

Soţul ei, Mircea Petru, care se afla acasă, a fost cel care a anunţat poliţia la ora 06.30.

Potrivit subinspectorului de la Poliţia Otopeni Claudia Burada, cauza morţii se pare să fie o supradoză cu pastile.

Artista împlinea astăzi 43 de ani.

Poliţia se află acum la faţa locului pentru audieri şi cercetări amănunţite.

Biografie: Mădălina Manole îşi face debutul muzical la 15 ani în Cenaclul Tineretului prahovean. Devine cea mai tânără membră participantă a Cenaclului Serbările Scânteii Tineretului. Cântă alături de Victor Socaciu, Gheroghe Gheorghiu, Mircea Rusu, Roşu şi Negru, ş.a

Dan Ştefănică îi încredinţează piesa „Pentru noi nu poate fi alt cer” care figurează pe coloana sonoră a filmului „Nelu” în regia lui Dorin Doroftei. Cu această ocazie, interpreta joacă şi primul rol într-un film.

În anul 1991, obţine discul de aur pentru albumul „Fată dragă”. Tot în acelaşi an ia fiinţă Fan-clubul naţional Mădălina Manole condus de studenţii Ciprian Antochi şi Claudia Panaite. Fan-clubul are 25 de filiale în ţară.
Din anul 1991 seria turneelor în Statele Unite, Canada, Austria, Belgia, Gerrmania, Franţa. După albumul „Fată dragă”, Mădălina Manole primeşte alte două discuri de aur pentru vânzări de două milioane de unităţi (LP si MC). Revista „Billboard” a semnalat în acel moment performanţa artistei.

În anul 1993 este desemnată cea mai bună artistă pop în clasamentele realizate de Radio Contact, fapt care-i aduce o invitaţie la Bruxelles unde filmează în studiourile societăţii belgiene Radio Contact videoclipul pentru piesa „Să nu mă minţi”.

În anul 2000, obţine distincţii pentru cea mai bună interpretă pop şi cea mai bună voce feminină a anului la Premiile Radio România şi respectiv, Premiile Industriei Muzicale din România.
În 2000, albumul „Dulce de tot” este apreciat cel mai bun album pop de Radio România Actualităţi.

REVENIM CU INFORMAŢII

Lasă un răspuns