“El Carrusel” este unul dintre cele mai grandioase evenimente organizate vreodată în Romania, unde, de la an la an, nume mari ale muzicii internaționale vor urca pe aceeași scenă.

    Evenimentul se va desfășura pe parcursul a două zile, 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo, unde vor mai concerta: Juan Magan, Robin Schulz, Andra, Fly Project, Mandinga, Richy B și What’s UP.

 

    Luis Fonsi, pe numele său complet Luis Alfonso Rodríguez López-Cepero, este un artist din Puerto Rico, în varstă de 40 de ani, şi creatorul hitului „Despacito“.

    Videoclipul piesei deţine recordul de cel mai vizionat clip din lume, cu cele mai multe accesări din toate timpurile, iar Fonsi şi Daddy Yankee, co-creatorii viralului, au primit patru premii Latin Grammy pentru creaţia hit-ului.

    În acest moment, „Despacito“ are 5,1 miliarde de vizualizări pe YouTube.

 
    Multe idei geniale iau naștere peste noapte. Așa i s-a întâmplat și lui Luis Fonsi când a compus „Despacito”.
   
    Cântărețul portorican a afirmat că, în urmă cu 2 ani, s-a trezit într-o dimineață fredonând versurile celei mai ascultate piese din istoria YouTube.
    Cu toate astea, a mai durat câteva luni până ce piesa a ajuns la forma finală.
    Artistul și-a dorit ca melodia să aibă un sound pop-urban, dar nu a reușit să îl găsească de unul singur.
    Așa că a apelat la Daddy Yankee, care a reușit să-l adapteze, încât să devină cel mai tare hit din lume la ora actuală.

    Festivalul va avea loc pe parcursul a două zile, 30 iunie şi 1 iulie 2018, la Romexpo şi va începe la ora 15.00, timp în care, până la desfășurarea concertelor, publicul își va putea petrece timpul în zonele special amenajate de food court și entertainment.

 
    Biletele sunt valabile pentru ambele zile de festival şi pot fi achiziţionate prin reţeaua Eventim şi de pe eventim.ro.

    Preţurile sunt cuprinse între 220 şi 360 de lei, în funcţie de categorie şi de perioada de achiziţie. Un bilet la categoria VIP costă 760 de lei.

    În prima zi vor concerta Maluma, Andra, Fly Project şi Mandinga, iar în cea de-a doua zi vor urca pe scenă artiştii Luis Fonsi, Juan Magan, Robin Schulz, Richy B şi What’s UP.

 

Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns