Fosta soÅ£ie a lui Pepe a mărturisit că Botezatu i-a făcut câteva declaraÅ£ii acum ceva timp, dar nu a îndrăznit să facă mai multe pentru că Oana era căsătorită.

 

Acum, însă, Zăvoranu susÅ£ine că nu ar spune nu unei relaÅ£ii cu Cătălin, mai ales că ar fi primul ÅŸaten cu care s-ar "combina".

"Noi am avut o tentativă de a ne combina la o prezentare de modă la care Cătălin m-a invitat. El a ezitat crezând că mă pot împăca cu fostul meu soÅ£. Nu există nicio ÅŸansă să mă împac cu Pepe. În urmă cu mai mult timp, când eram cu Pepe, în privat, Cătălin mi-a făcut niÅŸte declaraÅ£ii, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult. Este un bărbat elegant, care niciodată nu forÅ£ează nota, în plus îl respectă foarte mult pe Pepe ÅŸi chiar el mi-a spus că nu mă va deranja. A vrut doar să ÅŸtiu ce simte pentru mine. Eu îl consider un bărbat ÅŸarmant, un bărbat miÅŸto. Ar fi primul bărbat ÅŸaten cu care m-aÅŸ combina, dar de ce nu?", a declarat Oana Zăvoranu, pentru ziarul ring.

Åži Cătălin Botezatu a comentat această situaÅ£ie, mărturisind că ar iubi-o pe Oana, "în toate felurile".

"Cred că Oana ÅŸi Pepe se vor împăca. Oana este o femeie profundă, specială, extrem de sensibilă. Ei se iubesc, dacă nu aÅŸ fi convins de asta, m-aÅŸ lăsa muÅŸcat un pic. Pe Oana aÅŸ iubi-o în toate felurile, dar mi-e frică, este prea focoasă. Îmi place de ea, dar nu mă bag peste Pepe, pentru că el încă o iubeÅŸte", a spus Botezatu, în emisiunea "Agentul VIP", de la Antena 2.

Imediat după emisiune, Oana l-a lămurit pe Botezatu, pe Facebook. "Îi mulÅ£umesc lui Cătălin că mă iubeÅŸte ÅŸi îi dau două veÅŸti bune: nu se pune problema să îl mai iubesc pe Pepe (a rămas doar o amintire frumoasă) sau să mă mai întorc la el. Nu mă întorc niciodată de unde plec…Cătă…viitorul sună bine…Believe me",  a scris Oana, prin intermediul reÅ£elei de socializare.

 

 

 

Sursa: libertatea.ro

 

 

 


Lasă un răspuns