În aşteptarea week-endului organizatorii concertului Nazareth din 27 ianuarie 2012 vin cu o veste bună pentru cei care încă nu şi-au cumpărat bilet: oricine achiziţionează un bilet în perioada 24 – 27 Noiembrie 2011 va beneficia de o reducere de 15%.

 

Potrivit comunicatului de presâ, promoţia se aplică pentru biletele de 90 lei (în picioare) şi 120 lei (loc pe scaun).
Promoţia este valabilă doar de joi pâna duminica inclusiv, (24-27 Noiembrie 2011) şi este disponibilă în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, se mi arată în comunicat.

 

Trupa Nazareth a făcut istorie în anii 70 cu piese precum Love Hurts şi Dream On, iar pe 27 ianuarie ajunge la Bucureşti în cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, Big Dogz. Încasările rezultate din vânzarea biletelor vor fi donate tânărului pictor Cătălin Achim, multiplu laureat al concursurilor naţionale şi internaţionale de profil. Trei dintre cei prezenţi la concert vor pleca acasă cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate într-o urnă la intrare, iar câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi.   

Lasă un răspuns