Marti, 13 decembrie, de la ora 20:15, la ProTV, Loredana, Smiley, Marius Moga si Horia Brenciu au parte de prima confruntare directa la "Vocea Romaniei”.

 

Incepe saptamana decisiva pentru concurentii de la "Vocea Romaniei”, super show-ul difuzat de ProTV. Marti, 13 decembrie, incepand cu ora 20:15 toti cei 12 concurenti ramasi in cursa pentru marele titlu vor urca pe scena si vor incerca sa impresioneze prin prestatia lor publicul si antrenorii. Este prima editie in care toti cei 4 antrenori isi aduc in ring concurentii in aceeasi seara.

 

Competitia este din ce in ce mai stransa, iar dupa editia de marti seara, doar doi concurenti din fiecare echipa vor merge mai departe. Telespectatorii vor avea din nou un cuvant greu de spus in decizia finala. In urma voturilor acordate de ei, primul clasat va merge direct in etapa urmatoare, iar ceilalti doi, din fiecare echipa, vor intra la "cantecul decisiv”. In functie de prestatia lor, antrenorul va decide cine continua drumul spre "Vocea Romaniei”!

 

Invitatii speciali ai show-ului de marti seara vor fi cei de la "Sunrise Avenue”, o trupa rock din Finlanda, care a reusit sa cucereasca toate topurile cu hit-ul "Fairytale gone bad”.

 

Sursa: BestMusic

Lasă un răspuns