Loredana a vorbit, marţi dimineaţă, în emisiunea "Alarma" de la ProFM, despre noul său album, "Dragoste", care, potrivit artistei, "sună ca un motor de maşină nemţească", informează postul de radio.Artista a spus că materialul discografic va conţine 16 piese, produse la Munchen, împreună cu Uwe Bossert, chitaristul trupei Reamonn.

Marţi dimineaţă, Bogdan Nicolai şi George Andreescu (Gicu) au oferit ascultătorilor ProFM o premieră. Cei care au fost pe recepţie de la ora 09.00 şi au ascultat "Alarma ProFM" s-au bucurat de prezenţa Loredanei, care le-a făcut pentru prima dată o vizită celor doi DJ-i, în noul studio ProFM.

Ea a mulţumit de invitaţie şi a povestit că a înfruntat un trafic infernal până a ajuns la ProFM, iar cu aceasta ocazie ascultătorii au aflat că vedeta se comporta exemplar în aglomeraţia bucureşteană.

Întrebată de Gicu cum reacţionează ceilalţi participanţi la trafic atunci când o recunosc şi dacă ea înjură vreodată la volan, Lori a spus: "nu mai fac demult asta, m-am vindecat şi acum sunt foarte relaxată, chiar îi privesc cu blândeţe şi cu iubire şi pe cei mai nervoşi şoferi. E un soi de autoeducaţie pe care am cultivat-o. Atunci când mă recunosc, ceilalţi şoferi îmi fac cu mâna, câteodată îmi fac loc sau mă tamponează. Vor să fie mai aproape de mine", a glumit ea.

Loredana le-a făcut o surpriză DJ-ilor ProFM şi a fredonat mai multe refrene ale pieselor sale, trecând prin stiluri diferite, inclusiv impovizând pe loc versuri dedicate lui Nicolai pe muzică populară. Ascultătorii au intrat în direct şi i-au pus întrebări, iar cei care au fost prezenţi la apel au aflat noutăţi, chiar de la Lori, despre noul ei album.

 

Cititi mai mult pe : http://www.mediafax.ro/life-inedit/loredana-a-vorbit-la-profm-despre-noul-sau-album-dragoste-10181847

Sursa : http://www.mediafax.ro

 

Lasă un răspuns