Bucuresti, 29 octombrie 2011 – Lollipop revine cu un nou episod din seria petrecerilor de Halloween, astfel  “Halloween or Not… we party” ajunge la cea de-a doua editie, organizata in colaborare cu agentia Exquisite Bar Solutions. In seara de 29 octombrie, incepand cu ora 22:00, pornim intr-o calatorie uimitoare in underground, pe doua vibe-uri diferite, alaturi de artisti ca Chez Damier, All Wheels Drive House si K-nto (scena  Halloween) si Herodot, Mauss si Ovidiu Andrei (scena aniversara Lollipop). The laboratory, aflat la subsolul Palatului Bragadiru, este un loc ce a pastrat bine secretele si aromele altor vremuri, un loc ce descrie o altfel de realitate.

Invitatul de acest an al editiei “Halloween or not… we party” este nimeni altul decat Chez Damier, legenda vie a house-ului din Chicago. Cu o cariera care trece de patru decenii, Chez a reprezentat o revolutie muzicala – piesele lui din anii ’90 erau atat de moderne pentru vremea aceea, incat masele abia in prezent au reusit sa fie in pas cu ele. El e o figura legendara in muzica electronica, care isi joaca rolul de martor al momentelor importante din istoria house si techno. Impreuna cu Ron Trent, a creat mostenirea muzicala care i-a asigurat locul in istorie. Piese nemuritoare ca “You ain’t dancin’”, “Can you feel it”, “Sometimes I feel Like”, “The Choice” si “Be My” – raman distincte exemple ale genului. Chez Damier reprezinta un mix unic; este impetuos si indraznet ca si-acum 20 de ani ceea ce  ii face piesele si prestatiile ca DJ sa fie formidabile. Chez Damier vine pentru prima data in Romania in cadrul evenimentului “Halloween or Not … we party”.

Deco va fi creat de Green Witch, iar graffiti-urile vor fi semnate de cei de la Colors Shop.
Exquisite Bar Solutions este cea mai titrata agentie de bartending din Romania, infiintata in 2005, cunoscuta si premiata national si international pentru profesionalism si creativitate in ceea ce priveste serviciile oferite. Echipa este formata din tineri specialisti, pasionati si dedicati in totalitate calitatii.

Lollipop Events este agentie de organizare evenimente, axata in principal pe evenimente de muzica electronica. Infiintata in 2008, Lollipop construieste prin evenimentele sale un brand recunoscut la nivel national si international.

In octombrie 2009,  Lollipop devine co-producator al evenimentului “Helloween”. Un an mai tarziu, Lollipop organizeaza independent evenimentul “Halloween or Not”, folosind conceptul propriu de party cu doua scene si aducand in continuare invitati de calibru. Cu ocazia evenimentului din acest an, Lollipop sarbatoreste trei ani de activitate.

Lasă un răspuns