Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu susţin că s-au săturat să fie mediatizaţi şi au declarat că vor face tot posibilul pentru a nu mai fi în vizorul presei.

"Îmi pare că am dat atâtea declaraţii, că i-am lăsat pe oameni să intre în viaţa noastră. Din cauza asta am avut amândoi foarte mult de suferit. M-am săturat eu de mine, de noi, de imaginea noastră în ziare", a declarat Liviu Vârciu în cadrul emisiunii Happy Hour.

De asemenea, Liviu susţine că singurul lucru important din viaţa lui este Adelina, femeia pentru care are foarte multe sentimente.

"Este foarte important pentru mine că mi-am recăpătat nevasta. Este femeia pe care o iubesc. O şi urăsc, dar asta e", a mai spus actorul.

Despre fosta sa iubită, Diana-Iguana, Liviu a declarat că este o persoană falsă.

"Când eram împreună cu Iguana zicea că ea nu vrea să apară în presă, iar acum face tot posibilul să-şi facă publicitate. Sunt dezamăgit de mine pentru că am avut o relaţie cu ea", a declarat actorul.

Artistul şi-ar dori foarte mult ca, împreună cu Adelina, să reuşească să lase în urmă trecutul.

”Dacă vom reuşi să trecem peste toate plasmele, femeile şi bărbaţii din viata noastră, vom rezista un an şi vom face şi un copil, asta reprezintă cea de a-8-a minune a lumii”, a mai spus Liviu Vârciu.

""

Lasă un răspuns