Recent retrasă din activitate, schioarea Lindsey Vonn a pozat în costum de baie pentru publicaţia Sports Illustrated Swimsuit Issue, care va apărea în luna mai.

Vonn, 34 de ani, accidentată în debutul actualului sezon competiţional, nu a reuşit să revină la nivelul pe care şi-l dorea din cauza durerilor pe care le-a acuzat.

Lindsey Vonn a mai apărut în celebra revistă în 2010 alături de Ana Ivanovici, iar apoi în 2016 cu Ronda Rousey şi Caroline Wozniacki.

De această dată, ea va apărea în compania luptătoarei UFC de 24 de ani, Paige VanZant.

Numărul special al revistei Sports Illustrated, editat anual din 1964, a avut parte de apariţia a numeroase sportive importante precum Steffi Graf (1997), Maria Şarapova (2006), Ana Ivanovici (2010) sau Serena Williams (2004, 2017).

viewscnt

Vonn, cea mai titrată schioare din istorie, cu 82 de victorii în carieră, mai are nevoie de încă cinci victorii în circuitul Cupei Mondiale pentru a doborî recordul lui Ingemar Stenmark de 86.

Dar după ce abia și-a făcut revenirea în competiți, după o accidentare la genunchi, Voon, care nu a putut termina cursa, a spus că există posibilitatea ca asta să fi fost ultima ei competiție. Ea a adăugat apoi că „Acum sunt emotivă. Trebuie să mă gândesc cu claritate la acest lucru. Nu este o decizie pe care să o iei ușor sau repede”, a declarat Vonn.

In 2013 aceasta a avut o relatie cu jucatorul de golf, Tiger Woods.

„Cred că nu era cel mai mare secret, dar da, ies cu Tiger Woods. Relaţia noastră a trecut de la prietenie la ceva mai serios în ultimele luni şi sunt foarte fericită. Nu voi spune mai mult pentru că vreau ca totul să rămână între noi doi, familia mea şi prietenii apropriaţi. Mulţumesc pentru înţelegere şi sprijin”, a scris Vonn, în vârstă de 28 de ani, pe internet.

Woods a recunoscut la rândul lui legătura cu Vonn, pe contul de Facebook: „S-a întâmplat ceva minunat, am întâlnit-o pe Lindsey Vonn. Am fost prieteni de mai mult timp, dar în ultimele luni ne-am apropiat şi am devenit un cuplu”.

Lindsey s-a iubit timp de doi ani cu Tiger Woods, relaţia lor ajungând la final în 2015, după ce sportivul i-a fost infidel.

Recunoștea că este ”bolnavă după sex”, acceptând o relație cu Tiger Woods, deși știa că, înainte de a divorța, golferul își înșelase soția de mai multe ori.

Anterior, Lindsey a fost căsătorită cu Thomas Vonn (2007 – 2013 când s-a pronunţat divorţul), cei doi separându-se în 2011.


In 2018, sportiva și-a prezentat ultima cucerire, jucătorul de la Nashville Predators, PK Subban.About Post Author

Lasă un răspuns