""

Dupa mai bine de sase ani de la lansarea ultimului lor album si mai bine de zece ani de cand rupeau topurile cu "Nookie" si "Rollin", Limp Bizkit revine pe scena muzicala cu un nou single, pe care-l poti asculta mai jos!

Cei cinci membri ai trupei s-au reunit pentru a inregistra cel de-al cincelea album care are acelasi nume ca si primul single lansat si din ceea ce am auzit putem spune ca Limp Bizkit nu a pierdut nimic din soundul cu care ne-a obisnuit la sfarsitul anilor ’90.

Trupa a atins apogeul in 1999 cu "Significant Other" si 2000 cu "Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water", care s-a vandut in peste 6 milioane de copii doar in Statele Unite! Dar schimbarea genurilor muzicale, plecarea chitaristului Wes Borland si scandalul legat de rolul avut de trupa in revolta cauzata la Woodstock 1999 au insemnat declinul Limp Bizkit.

"Acest nou album ne reprezinta. Evolutia este completa," a spus vocalistul trupei, Fred Durst, pentru MTV. "Suntem Limp Bizkit. Daca nu v-a placut atunci, nu o sa va placa nici acum. Daca nu vreti sa ascultati o trupa care foloseste mult bas si a carei MC face rap peste acest sound, atunci nu trebuie sa ascultati Limp Bizkit."

"Gold Cobra" are, dupa parerea noastra, exact acel sound plin rap-rock, cu mai putine zbierete si cu un beat ceva mai voios. Asculta piesa mai jos si spune-ne cum ti se pare noul material Limp Bizkit. Crezi ca e de bun augur revenirea lor sau ca ar fi trebuit sa stea linistiti?


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns