Pe 13 iulie, la „Black Sea Arena”, pe plaja dintre Venus si Saturn, zeci de mii de fani vor trai vibratia unei experiente incredibile: 26 de DJ vor mixa live intr-un mega-show de sunet si lumina, care va dura 14 ore! 

 
Cel mai mare eveniment dance din istoria radioului ii aduce pe Alex Gaudino si Dr. Kucho! in line-up-ul „Liberty Parade” 2013, marca Radio 21!
 
Alex Gaudino a devenit celebru cu piesa „Destination Calabria”, care a declansat o adevarata „isterie” in intreaga lume. Piesa a devenit rapid numarul 1 in Belgia, Marea Britanie, Franta si Olanda iar la cateva luni de la lansare, productia s-a impus ca un „massive smash” la nivel global.
 
Gaudino si-a inceput cariera in 1993 si este singurul artist de origine italiana care a ocupat de doua ori locul 1 in UK Sales Chart. Hit-ul sau „Bang” (Robbie Rivera) a fost nominalizat la categoria Best European A&R, in cadrul European Music Awards (Londra, 2000).

 

Dr. Kucho! – senzatia muzicii house din Spania, cu o cariera ce se intinde pe doua decenii – ramane unul dintre cei mai faimosi producatori si DJ de muzica house din lume. Popularitatea lui Kucho a crescut rapid de la intrarea acestuia in circuitul dance in 1993, iar DJ Mag UK l-a numit „The Undisputed King of Spanish House Music”.
 

 

Cu peste 250 de release-uri lansate, „The Doctor” continua sa ofere fanilor din intreaga lume doza dupa doza de house de calitate. La sectiunea succese de chart a bifat cu release-uri ca: „Lies To Yourself”, „La Luna”, „La Tarde se a Puesto Triste”, „Doing Better Without you”.
 
 
Line-up Liberty Parade 2013 
 
Nebunia „Liberty Parade” 2013 continua cu un line-up de senzatie: DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie si Raoul Russu deschid lista celor mai buni DJ din Romania ce vor mixa pe scena, dar si in camioanele „Liberty Parade”, ce vor face turul litoralului pentru a-i aduna pe toti amatorii de distractie aflati la mare.
 
Live, pe scena Liberty Parade 2013 vor fi si Liviu Hodor & Cristi Stanciu, cei doi DJ de la Request 629 si producatorii imnului Liberty Parade 2013 alaturi de Deepside Deejays & Mona, precum si Radio KillerVali BarbulescuChristian Green siVika Jigulina.
 

 
Liberty Parade este cel mai mare eveniment dance din istoria radioului si numara 13 veri de distractie fara limite. 
Anul trecut, peste 70.000 de inimi au pulsat frenetic in ritmuri electrizante, pret de 14 ore, pana la rasaritul soarelui.  
Cum vi se pare line-up-ul din acest an?

Lasă un răspuns