"" 

Liam Gallagher, liderul trupei Beady Eye, a declarat că a renunţat la alcool, după 20 de ani, şi a dat detalii despre motivele care l-au făcut să nu participe la nunta fratelui său, Noel Gallagher.

Potrivit nme.com, cântăreÅ£ul a spus că nu a consumat alcool de ÅŸase luni, într-o perioadă foarte aglomerată pentru trupa sa. "Când voi bea, va fi, probabil, de Crăciun. Nu am mai băut de la Revelion (2010, n.r.)", a spus artistul, după care a adăugat: "Iau o pauză. Timp de 20 de ani am băut ÅŸi am făcut tot felul de prostii. O tâmpenie".

"(Trupa, n.r.) Muse mă sperie, iar Mumford & Sons arată ca niÅŸte amish", spune Liam Gallagher. Acesta a mai spus că, în toată perioada de glorie a trupei Oasis, în anii ’90, a fost tot timpul beat.

De asemenea, acesta a povestit de ce nu a fost la nunta fratelui său, Noel Gallagher, cu Sara McDonald, care a avut loc în urmă cu două săptămâni. "Oricum nu aÅŸ fi mers, eram ocupat", a spus el. "Dacă m-aÅŸ fi dus, m-aÅŸ fi îmbătat ÅŸi ar fi fost ca în serialul «Dinasty»", a spus el.

Anterior, Liam Gallagher a declarat că nu a fost invitat la nunta fratelui său Noel.

La petrecerea burlacilor, Noel a recunoscut că ar vrea ca Liam să fie prezent la nunta sa. "Este fratele meu. Este un nebun, dar este fratele meu, aÅŸa că ar trebui să fie acolo. AÅŸ vrea să fie acolo (la nuntă, n.r.). În momente ca acestea, familia este familie ÅŸi cred că ar face o mulÅ£ime de oameni fericiÅ£i. Dar el va fi mereu un idiot", a declarat Noel atunci.

FraÅ£ii Liam ÅŸi Noel Gallagher s-au certat în vara anului 2009, iar Noel a părăsit Oasis cu puÅ£in timp înainte de un concert pe care grupul ar fi trebuit să îl susÅ£ină la Paris, declarând că nu mai poate colabora cu fratele său.

Ulterior, Liam Gallagher a anunţat numele noului său grup, Beady Eye, din care fac parte Gem Archer, Andy Bell şi Chris Sharrock, foştii săi colegi din Oasis.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns