Letti, un proiect Play and Win inceput acum mai bine de un an, lucreaza intens in studio alaturi de baieti la un nou album si la un nou single pe care il va lansa in toamna.

 

Dupa succesul de la Eurovision cu piesa pop “Dreaming of you” semnata tot de Play and Win, Letti a trecut printr-o schimbare de imagine si de stil pentru noul album pe care il pregateste. “Acesta va fi primul meu album si ne dorim sa iesim pe piata cu ceva diferit de ceea ce este pe piata din Romania. Lucrez de foarte mult timp la piese si inca mai avem mult de lucru in continuare deoarece vrem sa dam tot ce avem mai bun si sa isi faca simtita prezenta si experienta anilor de cantat”, declara artista.

 

Letti a sustinut mai multe concerte pe litoral in aceasta vara si a fost invitata sa participe la Festivalul Mangalia, alaturi de mai multe nume de referinta din industria muzicala.

 

 

Pe numele ei adevarat Leticia Elena Moisescu, Letti a avut parte de influenta muzicii in viata ei inca de mica, mama ei fiind cantareata de muzica populara Elena Moisescu. Astfel, ea a fost indrumata sa urmeze cursurile de specialitate ale liceului de muzica din Deva si nu a incetat sa isi perfectioneze vocea de-a lungul anilor.

 

Puteti sa ii ascultati piesele pe canalul de YouTube : http://www.youtube.com/user/letitiaelena si sa tineti legatura pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/#!/pages/Letti

Lasă un răspuns