Cel mai mare  club de vara din vestul tarii isi deschide portile  sambata 3 Mai pentru al  zecelea  sezon cu un invitat special: Leo Lanvin .
      Sambata 3 Mai 2014 are loc Redeschiderea Heaven Outdoor Club. In acest sezon clubul aniverseaza si 10 ani de existenta, 10 ani frumosi si plini in care a castigat admiratie, prestigiu, mii de prieteni si multa iubire din partea tuturor celor care i-au calcat pragul. Si pentru ca e o zi speciala, la pupitru vine un DJ la fel de special, LEO LANVIN. 

       Léo Lanvin este un nume cheie în mediul muzical francez și la nivel mondial. A împărtit scena cu cei mai mari DJ din lume (David Guetta, Martin Solveig, Eddie Thoneick, Michael Canitrot), a călătorit în toate colțurile planetei, și a fost resident in cluburile franceze majore si la cele mai mari posturi de radio din tara (Funradio, FG Radio, Virgin Radio si NRJ).

     In cei 10 de existenta, Heaven Outdoor a devenit o legenda printre cluburile din Romania, a organizat sute de petreceri memorabile, a adus in premiera zeci de artisti internationali: Taboo ( Black Eyed Peas ), Faydee,  Fedde le Grande, J Balvin, Steve Lawler, Lee Burridge, Tom Novy, Phil Fuldner, DJ Tonka, Dj Splyce, Carlos Campos si binenteles cei mai indragiti artisti romani: Smiley, Antonia, Alex Velea, Grasu XXL, Guess Who, Parazitii, BUG Mafia, Puya, Dj Project, Conect-R, Morandi, Alexandra Stan, Mandinga, Vama, Loredana, Horia Brenciu sau Directia 5, si lista poate continua. Si  in aceasta vara, evenimentele si decorul vor impresiona cu siguranta pe toti cei care vor petrece serile aici.  

*Heaven Outdoor da startul la petrecere incepand cu ora 23.00!

*Intrarea este libera pentru fete, iar pentru baieti biletul de intrare costa 20 Lei.

*Pentru informatii si rezervari sunt valabile numerele : 0733.432 836  // 0755.432 836

Sau pagina oficiala de facebook:  www.facebook.com/heaven.timisoara

Va multumim pentru sustinere si va asteptam la primul weekend al "verii" !

 

 

 

 

Pentru mai multe detalii va stam la dispozitie

 

CIOBOATA LIVIU

Manager

Tel: 0755 / 432 836

liviu.heaven@gmail.com

www.heaven-studio.ro 

http://www.facebook.com/heaven.timisoara

Lasă un răspuns