Legal Magazin Events vă invită la o supradoză de rock românesc! Grimus, ZOB, Trooper Romania şi AURA vor urca vineri, 6 noiembrie 2015, pe scena Arenelor Romane, într-un concert care va îmbina genurile hard-rock şi rock alternativ.

       Acest eveniment este organizat pentru sprijinirea Asociaţiei Stop Autismului.

    Gazda evenimentului este Cristi Hrubaru! Grimus Grimus este o formație de rock alternativ din Cluj Napoca, înființată în anul 2005.

     Membrii trupei sunt: Bogdan Mezofi (Vocals), Valentin Rauca (Guitar), Cristian Csapo (Guitar), Lehel Kiss (Keyboard), Titus Vadan (Bass) și Tamas Adorjani (Drums).

     În 2007, Grimus a cântat în deschidere pentru Sophie Ellis-Bextor la București și a câștigat locul întâi în finala națională din cadrul concursului Global Battle of the Bands (GBOB) și s-a calificat în finala mondială de la Londra.

     În anul 2012, Grimus a deschis concertul de pe Arena Națională al Red Hot Chili Peppers.

    Cel mai recent album al formației, Emergence, a fost lansat în noiembrie 2014. ZOB ZOB a debutat în 1993, iar în 1996 a apărut primul disc: „Parodisiac”, o culegere de parodii ale unor piese celebre.

     În 1998, ZOB lansează albumul „Telenovelas”, cu care a ocupat locul 1 în mai multe topuri de specialitate.

    În 2004 trupa a lansat albumul "Printre Nori”.

 În 2009 trupa ZOB a scos albumul ZuluOscarBravo, iar în 2011 a aniversat 18 ani, cu un concert în clubul Wings.

     Membrii trupei sunt: Vlase (chitară și voce), Moșu’ (bass) și Doru (tobe).

      Trooper Trooper este o formație românească de heavy metal, originară din Târgoviște, înfiinţată în 1995.

   Membrii trupei sunt: Alin Dincă – voce, Aurelian Dincă – chitară, Cristian Oftez – chitară, Ionuț Rădulescu – bass, Laurențiu Popa – chitară și Ionuț Covalciuc – tobe.

     În octombrie 2002 apare albumul de debut "Trooper I", iar în data de 4 august 2008 trupa a fost aleasă pentru a deschide concertul de la București al trupei britanice Iron Maiden.

    În 2009 Trooper a concertat alături de Nazareth și Manowar.

   Pe 25 aprilie 2015, Trooper a sărbătorit 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

     AURA Trupa AURA a fost înființată la finalul anului 2013, iar membrii trupei sunt: Aura Dănciulescu – (Lead Vocals/Rhythm Guitars), Mihai Dănciulescu (Lead Guitars/Backing Vocals), Răzvan Stăicuț (Drums) și Ștefan Oancea (Bass).

     În 20014 trupa a câștigat prima ediție a Black sea Battle of the bands la Kavarna Rock Fest.

    AURA a cântat în deschiderea unor trupe ca: Europe, Helloween, Nazareth , Gotthard, Sabaton, Jorn, Pretty Maides.

    Biletele pot fi găsite in retelele www.iabilet.ro si www.eventim.ro, inclusiv în ziua concertului la intrare, şi costă 39 de lei, până în ziua evenimentului și 50 de lei în ziua evenimentului.

    Despre Legal Magazin Events Legal Magazin Events este divizia de evenimente a companiei Best Legal Media & Consulting.

   Bazele acesteia au fost puse, în urmă cu câțiva ani, de o echipă cu experiență semnificativă în mass-media și în piața realizării de evenimente.

About Post Author

Lasă un răspuns