Laura Stoica s-a stins din viață într-un tragic accident rutier petrecut lângă Sinești pe 9 martie 2006, iar moartea ei a zguduit întreaga lume artistică.

Laura Stoica trăia cea mai frumoasă perioadă a vieții ei atunci când un accident cumplit i-a curmat destinul. Cântăreața, care în octombrie 2019 ar fi împlinit 52 de ani, întâlnise dragostea adevărată și urma să devină mamă peste numai câteva luni.

A murit la doar 38 de ani, într-un cumplit accident de mașină pe 9 martie 2006, alături de logodnicul ei, Cristi Mărgescu.

Accidentul a avut loc la Sinești, pe drumul spre Capitală. Cei doi se întorceau de la un concert pe care artista îl susținuse la Urziceni.

Una dintre persoanele care au fost foarte afectate de dispariția solistei a fost cunoscutul comentator sportiv Emil Grădinescu (60 ani), care trăise o idilă cu Laura. Într-un interviu acordat ziarului „Evenimentul zilei” imediat după tragedie, Grădinescu a vorbit despre povestea lor de dragoste. „Ne cunoșteam de o lună, o lună și ceva, eram la început și am întrebat-o: «Mă duc la vânătoare la Reșița. Vrei să vii cu mine?». Ea a zis: «Da, dar dormim în camere separate» (…) Era un om foarte curat. Puteai să mergi pe mâna ei cu ochii închiși. Era o idealistă, uneori chiar naivă, dar avea un suflet bun”, a declarat, la vremea respectivă, comentatorul sportiv.

Emil Grădinescu, fostul iubit al Laurei Stoica: ”Am visat-o înainte de a muri”

Mâhnit de moartea fostei lui iubite, Emil Grădinescu a făcut atunci și o declarație care a luat multă lume prin surprindere. „Cred că eu am fost de vină. Eu veneam și după tragedia cu soția mea, eram confuz, ciudat. Era o perioada mai ciudată în viață mea. Cred că am dezamăgit-o foarte tare. Da, eu am fost de vină (…) Îmi tot sună în cap piesele ei, «Cui îi pasă» mai ales. I-aș mai spune și că am visat-o destul de des înainte de a muri și sper că există viață de apoi, pentru că sunt sigur că ea va fi acolo, printre cei buni”, mărturisea comentatorul de la TVR.

Ulterior, Emil Grădinescu s-a căsătorit cu o altă solistă, Carmen Trandafir. Cei doi sunt părinții unei fetițe și au o căsnicie fericită.

 

Laura Stoica și-a prevestit moartea

Laura Stoica nu se putea bucura la adevărata intensitate de lucrurile frumoase din viața ei, simțind că urmează să se întâmple o tragedie.  Se pare că artista a simțit că va muri. Înainte de tragedie, cântăreața a avut mai multe premoniții, iar prietenii și familia acesteia aveau să le înțeleagă abia după ce ea ne-a părăsit.

La ziua unei prietene, cu puțin timp înainte de a muri, Laura a făcut o afirmație care i-a pus pe gânduri pe cei prezenți. “Eram cu Laura la ziua prietenei noastre. Dintr-o dată, ne-a spus mie şi soţului meu: «Dacă mor, se vor îmbogăţi toţi impresarii mei.» Noi am replicat: «Laura, ce vorbe-s astea?!».

Laura ne-a spus că poate va da mâna cu Sfântul Petru şi soţul meu îi va căra sicriul. După o lună, chiar aşa s-a şi întâmplat, soţul meu îi căra sicriul”, a povestit o bună prietenă a Laurei Stoica, potrivit apropotv.ro.

Înainte să moară, Laura Stoica a apucat să scrie și o ultimă scrisoare, fără să știe ce va urma, iar cuvintele ei par să prevestească tragedia: “N-am să mor săracă şi urâtă, bolnavă şi singură. Iar tu Cristina, tot aşa!”

sursa: click

About Post Author

Lasă un răspuns