Două artiste emblematice pentru tânăra generație, Laura Bretan și Sore, vor primi sâmbătă, 2 octombrie 2021, în premieră, titlul de “Ambasador onorific” al Teatrului Muzical Ambasadorii.

Ceremonia de acordare a acestor titluri va avea loc în cadrul evenimentului “Zilele Teatrului Muzical Ambasadorii”- Ediția I, manifestare ce se va desfășura în primul weekend al lunii octombrie, la Sala Mare a Palatului Național al Copiilor, după următorul program:

Sâmbătă, 2 octombrie 2021

Ora 17:00 Fragmente din spectacolul de teatru-dans Micul Prinț”, adaptare după povestea lui Antoine de Saint-ExupéryTeatrul “Stela Popescu”

Ora 17:30Prietenii lui Mozart” pagini din creația mozartiană în interpretarea soliștilor și Ansamblului de balet al Teatrului Muzical Ambasadorii

Ora 18:00 Recital Laura Bretan

Ora 18:45 Recital Sore

Categoria de vîrstă recomandată 7+

Duminică, 3 octombrie 2021

Ora 11:00 BaletulFrumoasa și Bestia adaptare după Gabrielle-Suzanne Barbot de Villeneuve, un spectacol ce aduce în fața publicului o poveste nemuritoare, transpusă în pași de dans într-un mod original de coregraful Valentin Stoica.

0ra 12:00 Adu magia în viața ta!” – Magicianul Robert Tudor

Categoria de vîrstă recomandată 3+

Biletele au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate din rețeaua Ticketstore https://www.ticketstore.ro/ro/eticheta/9/teatrul-muzical-ambasadorii.

Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei Municipiului București, Palatului Național al Copiilor, Centrului pentru Tineret al Municipiului București, Fundației Crucea Alb-Galbenă România.

Parteneri media ai evenimentului: Agerpres, Itsy Bitsy, Radio România Cultural, Ultima oră, Spotmedia, Revista Femeia.

Conform legislației în vigoare, participarea la spectacole se va face cu respectarea tuturor măsurilor aflate în vigoare la momentul desfășurării evenimentului, dispuse de autorități prin hotărârile emise de Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, dar şi de alte autorităţi cu atribuţii în domeniu.

Teatrul Muzical Ambasadorii este cea mai tânără instituție instituție publică de spectacole şi concerte aflată în subordinea Ministerului Culturii. TMA a fost înființat în anul 2019 și își desfășoară activitatea la Sala Mică a Palatului Național al Copiilor. Obiectivul său principal este promovarea valorilor muzicale și coregrafice românesti și universale în țară și în lume. Repertoriul instituției este divers, cuprinzând spectacole de opera, balet, musical, folclor.

About Post Author

Lasă un răspuns