O fată care ţine la statutul ei de "fashionistă" nu poate atinge tastele unui laptop normal.

 

Cam aceasta pare să fie şi strategia de promovare a producătorilor de laptopuri fashion, care au scos la vânzare calculatoare portabile pentru fete.
Sunt colorate, au diamante, aur, piele de crocodil şI alte materiale asemănătoare. Un lucru este cert: atunci când vine vorba despre performanţelele lor, laptopurile fashion nu au nimic deasupra celorlalte produse, ba de cele mai multe ori sunt mult mai proaste. Nimic nu contează, însă, când stai pe Facebook de pe un calculator trendy…

 

 

Ego for Bentley

 

Unul dintre cele mai exclusiviste laptopuri din lume – vorbind strict în termeni de fashion – este cel făcut pentru Bentley. Are logoul producătorului de maşini şI… cam atât. Deşi costă 20.000 de dolari, bani cu care doritoarea de laptop şi-ar putea cumpăra o maşină şI i-ar mai rămâne "mărunţiş" şI pentru un laptop normal, Ego for Bentley are un hard disk de 160 de GB şI nici nu rulează un sistem de operare mai nou.

 

Tulip E-go Diamond

 

 

Când vine vorba despre laptopuri pe post de accesoriu, la crème de la crème de pe piaţă este, cu siguranţă, Tulip E-go Diamond. Costă 355.000 de dolari şI este făcut din aur alb, diamante, rubine, lemn şI piele. Ţinut în mână, nici nu pare altceva decât o poşetă de fiţe.

 

 

Pentru "divele de rând", care nu-şi permit un laptop fashion de lux, se recomandă modelele Sony VAIO cu piele de crocodil. Costă aproximativ 800 de dolari şI pot fi purtate pe post de geantă din piele de crocodil. În rest, sunt la fel ca orice laptop Sony VAIO, în varianta standard.

 

Sursa: CanCan

Lasă un răspuns