Lansarea filmului live-action „Mulan”, producţie a Disney, a fost amânată din nou din cauza pandemiei, potrivit The Hollywood Reporter.

Programată pentru 24 iulie, premiera lungmetrajului regizat de Niki Caro a fost mutată pe 21 august.

Compania a amânat şi redeschiderea Disneyland din Anaheim.

„Chiar dacă pandemia a schimbat planurile noastre de lansare a «Mulan» şi vom continua să fim flexibili aşa cum cer condiţiile, nu încetăm să credem în puterea acestui film şi în mesajul lui de speranţă şi perseverenţă. Regizorul Niki Caro, distribuţia şi echipa au realizat un film frumos şi emoţionant care este tot ce ar trebui să reprezinte o experienţă cinematografică şi acolo credem că îi este locul – pe scena lumii şi marele ecran, pentru ca publicul din întreaga lume să se bucure de el”, au spus Alan Horn şi Alan Bergman, preşedinţi ai Walt Disney studios.

Mutarea „Mulan” vine la o zi după ce Warner Bros. a anunţat o nouă amânare a lansării „Tenet” al lui Chirstopher Nolan, din 31 iulie pentru 12 august.

„Mulan” ar fi trebuit să fie lansat pe 27 martie în America de Nord şi mare parte din lume, inclusiv în China. Din cauza crizei sanitare, premiera a fost mutată în iulie.

Rolul principal este interpretat de Crystal Liu. Mulan este o tânără care se deghizează în bărbat pentru a-i lua locul în armată vârstnicului ei tată.

 

About Post Author

Lasă un răspuns