Sorana- Darclee, fosta membra  a trupei A.S.I.A. lanseaza astazi, 18 iunie, incepand cu ora 20.00 noul sau proiect muzical, The Mates.
Lansarea are loc in clubul Maraboo, Str. Blanari 12, Centrul Vechi.
The Mates se prezinta cu un nou concept de spectacol: "Nasterea  unui fluture", doua ore de călătorie intr-un spectacol dinamic și plin de culoare inspirat de ciclul de viață al fluturilor .
 
       Povestea este transpusa prin muzica, scenografie, efectele vizuale și costumele solistei, si este structurata în cinci părți, fiecare dintre ele reprezentând un stadiu diferit de evoluție în viața unui fluture.

Formatia The Mates a fost infiintata la inceputul anului 2013. Initial trupa a avut la baza 4 componenti (Sorana-vocal, Paul-chitara, Roger-percutie si Dada-clapa) carora li s-au alaturat nu mult dupa Mihai-chitara si Andrei- bass.

        Sorana- Darclee  – nascuta 13.02.1983 in Bucuresti.
Si-a inceput cariera muzicala inca de la 8 ani la Palatul Copiiilor din Bucuresti.
1996-1999 Scoala Populara de Arta,sectia,canto-muzica usoara
1999-2007 membra a trupei A.S.I.A.

        Paul – Turcu Paul Gabriel nascut in 24.03.1983 in Blaj, jud Alba 

2002-2006 Universitatea nationala de muzica, Facultatea de Compozitie, Muzicologie si Pedagogie Muzicala sectia compozitie Jazz-Muzica Usoara
2006-2008 Studii de master in cadru aceleasi facultati la aceeasi sectie.
2009- prezent: compozitor, producator muzical la Red Clover Media,  artist liric in corul de camera "Preludiu" participant la eurovision in calitate de compozitor in – 2010 cu piesa Come Along – Lora & Sonny Flame – 2012 cu piesa Rollin – Miss Mary
colaborari in calitate de compozitor/ producator cu: Delia, Alessia, Sonny Flame, F.Charm, Xonia, Dj Raoul, Dj Dan Ene etc.
        Roger pe numele sau adevarat Florin Dinum 35 de ani, tobosarul trupei, a avut colaborari cu formatii de succes cum ar fi Deca Dance, Replica si Ana Lesko, incepandu-si cariera muzicala la varsta de 20 de ani.

        Mihai Aron, 27 de ani, chitara, a inceput sa cante alaturi de formatia Strop intre anii 2003-2004 alaturi de care a avut aparitii tv si radio. a studiat chitara clasica si electrica de la varsta de 16 ani completandu-si aria instrumentala cu bass si percutie pana in prezent.

        Andrei Francu, 28 de ani, contrabasist si bassist, angajat al Filarmonicii Paul Constantinescu din Ploiesti si colaborator alaturi de nume mari ale muzicii romanesti cum ar fi Nico, Tudor Gheorghe si Gheorghe Zamfir.

        Dada, Mihai Dascalescu pe numele sau adevarat, clapa si voce, a studiat pianul inca din copilarie avand multiple premii nationale si internationale pentru recitale de pian clasic, orchestra de camera si trio de camera. in anul 2003 a participat la concursul TV Popstars de unde si-a inceput activitatea artistica publica alaturi de formatia Cocktail. 


Lasă un răspuns