NEW DREAMS [LIVE] este un proiect creat de colectivul THE SHELTER cu scopul de a promova și scoate la lumină artiști fresh naționali și internaționali.
New Dreams Live
https://www.facebook.com/newdreamslive
________________________

Lamb sunt o prezenta delicios de atipica scenei muzicale din Manchester. Un proiect longeviv, creat in 1996 de catre producatorul Andy Barlow si solista Lou Rhodes, a reusit sa dea o noua valenta genului electronic prin infuzii hip hop, drum’n’bass si jazz.

Datorita stilului experimental, rezultatul consta intr-un melanj artistic audio-vizual inedit, reteta ce i-a ajutat la crearea a 6 albume exceptionale si chiar si un best of, "Best Kep Secrets" (2004). Dupa o pauza binevenita de 5 ani, acestia si-au reluat activitatea in 2009, unde prestatia live la "The Big Chill" le-a adus un loc binemeritat pe scena unor festivaluri mari ca si Glastonbury, Cactus Festival sau Beautiful Days.

20 de ani de productie muzicala este o perioadal lunga, perioada in care multi artisti isi pierd flerul creativ. Dar nu si in cazul de fata. In 12 octombrie 2014, Lamb au lansat "Backspace Unwind", o compozitie electronica fresh, in care vocea lui Rhodes pluteste futuristic in masa sonora ce te propulseaza la o petrecere dintr-o alta galaxie.

Facebook: https://www.facebook.com/LambOfficial/

Detalii legate de ceilalți artiști în curând!

Lasă un răspuns