LaLa Band a ridicat in picioare cei peste 5000 de fani prezenti aseara la Sala Palatului din Bucuresti la mega concertul LaLa Love, un show exploziv, un adevarat spectacol. Timp de doua ore si jumatate, membrii trupei din serialul “Pariu cu viata” au cantat, au dansat, au lacrimat de emotie, au fost coplesiti de isteria creata in sala.

 

 

 

 

 

 

Prezenti cu doua ore inainte de inceperea concertului, fanii au umplut Sala Palatului, au venit de la sute chiar mii de kilometri distanta, caci trei tinere au sosit special la concert din Belgia, Italia si Moldova.

 

 

Minute in sir, glasurile a mii de oamenii au strigat in cor “LaLa Band”, clipe ce i-au facut pe toti cei 20 de tineri aflati in backstage, sa lacrimeze.

 

 

Momente impresionate, duete exceptionale si numeroase coregrafii spectaculoase. LaLa Band impreuna cu trupa X-Plod si-a dus fanii intr-o calatorie cu 29 de destinatii, mai exact, 29 de piese dintre care 6 au fost originale.

 

Cu ocazia concertului “LaLa Love”, trupa a lansat si cel de-al doilea album din cariera, numit “LaLa Love Songs”, ce contine 18 piese si poate fi achizitionat din orice magazin de specialitate din tara.

 

 

Concertul sustinut aseara de LaLa Band la Sala Palatului poate fi vazut pe www.voyo.ro.

 

 

Sursa : supermuzica.net

 

 


Lasă un răspuns