Lady Gaga va lansa, pe 21 noiembrie, un DVD/bluray din turneul The Monster Ball.

Acesta a fost filmat la Madison Square Gardern si va inlcude imagini exclusive in premiera.

Editia speciala de colectie va cuprinde albumul Born This Way in varianta cu 17 piese si albumul de remix-uri, precum si blu ray-ul si DVD-ul din turneul The Monster Ball, de la Madison Square Garden.

Albumul Born This Way The Remix contine o colectie de 14 remixuri realizate de unii dintre cei mai in voga DJ si producatori, printre care Foster the People, Michael Woods and The Weekend.

Potrivit comunicatului de presa, tot pe data de 21 noiembrie, Grand Central Publishing va lansa cartea Lady Gaga x Terry Richardson.
Cel de-al treilea album de studio semnat Lady GaGa, Born This Way, a doborat recordul iTunes pentru albumul care a ajuns cel mai rapid pe primul loc in ziua lansarii.

Single-urile lansate de pe acest material, Born This Way, Judas, The Edge of Glory si You and I s-au vandut impreuna in peste 7 milioane de exemplare, doar in Statele Unite.

Primul single de pe album, Born This Way, a stabilit un nou record in industria muzicala, devenind piesa care a reusit sa vanda cel mai rapid 1 milion de unitati (in doar cinci zile dupa lansarea sa din 11 februarie). Fiind doar al 19-lea single din istorie care a debutat pe primul loc in topul Billboard Hot 100 (din 26 februarie 2011), melodia a devenit cel de-al treilea number 1 pentru Gaga. In iTunes, piesa a debutat pe primul loc in 14 tari, printre care si Statele Unite, si a urcat pe prima pozitie in toate cele 23 de piete in care iTunes exista, in chiar prima saptamana de la lansare.

Tot revista Forbes a pozitionat-o pe locul 7 pe lista lor anuala a celor mai influente femei din lume. Cu peste 1,9 miliarde de vizionari ale clipurilor sale pe YouTube, Lady Gaga este una dintre cele mai populare persoane de pe Facebook, pagina sa avand 44 de milioane de "like-uri” si este cea mai urmarita personalitate pe Twitter, cu peste 14 milioane de follow-eri.

Lasă un răspuns