Lady Gaga va debuta ca actriţă cu un rol în continuarea filmului "Machete", a anunţat regizorul şi scenaristul Robert Rodriguez, joi, pe platforma de socializare Twitter.
 Starul muzicii pop va juca personajul La Chameleon în filmul "Machete Kills", informează orange.co.uk.

Rodriguez a postat şi un link care duce la un afiş pentru următorul film în care apare Lady Gaga.

La rândul ei, cântăreaţa a confirmat informaţiile, spunând că este emoţionată şi că filmările au fost "nebuneşti".

Filmul, care va fi lansat anul viitor, are în distribuţie nume mari de la Hollywood, precum Danny Trejo, Jessica Alba, Mel Gibson, Amber Heard, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez şi Charlie Sheen.

În mai puţin de trei ani de carieră, Lady Gaga a câştigat numeroase premii, printre care cinci Grammy (din 12 nominalizări), a stabilit două recorduri mondiale şi a înregistrat vânzări de peste 23 de milioane de exemplare din albume şi 64 de milioane din single-uri. Billboard a numit-o "artistul anului" 2010 şi "cel mai bine vândut artist al anului 2010". Lady Gaga a ocupat locul 73 pe lista celor mai influenţi oameni ai decadei 2000, a fost inclusă în Topul 100 al celor mai influenţi oameni din lume întocmit anual de revista Times, iar Forbes a introdus-o pe lista celor mai puternice celebrităţi de pe glob. Tot editorii revistei Forbes au poziţionat-o pe locul 7 pe lista lor anuală a celor mai influente femei din lume.

Pe 27 aprilie, Lady Gaga a început turneul mondial "The Born This Way Ball", care include 21 de oraşe europene, printre care şi Bucureşti, unde artista va cânta, pe Naţional Arena, pe 16 august.

În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, "Born This Way", cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografice ale sale, "The Fame" şi "The Fame Monster".

 

 

Sursa : www.mediafax.roLasă un răspuns