Organizatorul de concerte Emagic a confirmat, joi, că Lady Gaga va cânta pe Naţional Arena din Bucureşti, într-un spectacol ce va avea loc pe 16 august şi pentru care biletele vor fi puse în vânzare în curând. Concertul a fost deja anunţat de artistă pe site-ul ei oficial, marţi, confirmând astfel speculaţiile care apăruseră în presa românească de mai multe zile.

Biletele pentru acest concert vor fi puse în vânzare în curând, mai multe detalii urmând a fi făcute publice în scurt timp. Concertul este inclus în turneul mondial "The Born This Way Ball", ce va debuta pe 27 aprilie, în Coreea de Sud, şi va include alte 21 de oraşe europene, printre care şi Bucuresti.

În acest turneu, Lady Gaga va interpreta atât piese de pe cel mai recent album al său, "Born This Way", cât şi piese incluse pe celelalte două materiale discografic ale sale, "The Fame" şi "The Fame Monster".

Pe continentul european, Lady Gaga va fi însoţită de trupa The Darkness, cunoscută pentru hitul "I Believe In A Thing Called Love" şi reunită recent, şi de Lady Starlight, o mai veche colaboratoare a artistei, care a fost confirmată ca invitat special şi pentru alte show-uri din Australia şi Noua Zeelandă.

 

 

Sursa : www.gandul.info

Lasă un răspuns