"Lady

Lady GaGa nu a vrut să spună niciodată ce sumă a trimis pentru victimele din Japonia

 

Lady GaGa are probleme cu justiÅ£ia. CântăreaÅ£a a fost dată în judecată de avocatul Ari Kresch care o acuză că ÅŸi-ar fi însuÅŸit 5 milioane de dolari din banii pe care i-a adunat pentru Japonia.

 

Lady GaGa (25 de ani) este acuzată de avocatul Ari Kresch din Michigan, SUA, că ar fi profitat de valul tsunami care a devastat Å¢ara Soarelui Răsare pentru a se îmbogăţi.

CântăreaÅ£a a organizat campania "Ne rugăm pentru Japonia" prin intermediul căreia a adunat bani pentru ajutorarea niponilor loviÅ£i de dezastru.

Campania a constat în vinderea unor brăţări cu 5 dolari, bucata, la care a adăugat 3,99 dolari per bucată, costuri de transport, ÅŸi taxa de 0,6 dolari. Kresch o acuză pe vedetă că a deturnat 5 milioane de dolari din banii colectaÅ£i în urma vânzării brăţărilor.

Avocatul susÅ£ine că aceasta nu a vrut să dezvăluie niciodată care a fost costul de producÅ£ie al acestora ÅŸi nici cât a trimis, de fapt, la japonezi.

Lady GaGa a vândut brăţările cu promisiunea că toÅ£i banii vor ajunge la victimele valului ucigaÅŸ, fără să spună că o parte din câÅŸtiguri va ajunge în buzunarul ei. Unora dintre cei care au cumpărat brăţările li s-a sugerat că pot dona chiar mai mulÅ£i bani, dacă voiau.

Apărătorii vedetei au recunoscut că s-au reÅ£inut din banii colectaÅ£i, dar nu se ÅŸtie cât anume.About Post Author

Lasă un răspuns