„La vremuri noi, glume noi!” Sala Palatului, 17 & 18 decembrie, ora 19.30

  Bobonete, Văncică, Diță și Rait într-un mega show de stand-up comedy

   După succesul colosal pe care l-au înregistrat anul trecut, Mihai Bobonete, Adrian Văncică, Constantin Diță și Mihai Rait revin și în această iarna pe Scena Sălii Palatului cu un show de excepție, „La vremuri noi, glume noi!”, care va avea două reprezentații: pe 17 &18 decembrie, de la ora 19.30.

       Cei mai iubiți actori de stand-up comedy din România au pregătit un show care va schimba într-o perspectivă optimistă viața a mii de spectatori: „Am primit din partea publicului atât de multă iubire, încât a trebuit să ne întoarcem la voi și să vă mai mulțumim cu niște reprize de râs.

      Ne dorim să vă scoatem din lumea cenușie a știrilor și a politicii cu un show despre viața noastră, în care credem că veți descoperi și viața voastră.

     Avem glume pentru toată lumea, atât pentru cei care ne-au mai văzut, cât și pentru cei care vor veni pentru prima dată.

    Pe scurt, v-am pregătit un show pe care îl veți povesti și nepoților, că tot nu au acces în sală!” Show-ul de stand-up „La vremuri noi, glume noi!” cu Bobonete, Văncică, Diță și Rait are loc la Sala Palatului, pe 17&18 decembrie, de la ora 19.30.

     Accesul minorilor în sala de spectacol este interzis.

     Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului și online pe vandbilete.ro, salapalatului.ro, bilete.ro, blt.ro, eventim.ro.

    În funcție de categorie, acestea se pot achiziționa la prețul de: 200 lei – VIP,

150 – categoria I,’

100 lei – categoria a II-a,

60 lei – categoria a III-a.

About Post Author

Lasă un răspuns