"La

La Toya era bătută permanent de soţ

 

Sora lui Michael Jackson a făcut declaraţii şocante cu privire la fostul ei soţ, despre care spune că i-a cerut campionului Mike Tyson 100.000 de dolari pentru a face sex cu ea.

 La Toya a povestit despre abuzurile pe care le-a suportat în timpul căsniciei cu fostul ei soÅ£ ÅŸi manager Jack Gordon, decedat în 2005, în timpul unei emisiuni televizate de la postul american de televiziune CBS.

CântăreaÅ£a, în vârstă de 55 de ani, a povestit cum Gordon o bătea măr ÅŸi chiar o obliga să facă sex în grup cu diferiÅ£i prieteni de-ai lui.

Tyson le-a povestit părinÅ£ilor La Toyei întreaga tărăşenie

""

Tot el i-a cerut să pozeze de două ori pentru revista Playboy, dar să spună că a fost ideea ei. „Mike Tyson le-a spus ulterior părinÅ£ilor mei că Gordon i-a spus că dacă vrea să mi-o tragă, trebuie să plătească 100.000 de dolari", a povestit, fără să se ferească de cuvinte, La Toya.

Totodată, sora lui Michael ÅŸi-a lansat autobiografia „Starting Over", pe care a spus că a scris-o pentru femei. În carte, ea mai vorbeÅŸte ÅŸi despre ÅŸocul pe care l-a trăit odată cu moartea fratelui ei, Michael Jackson, în iunie 2009.

 


Lasă un răspuns