Spectacolul prin care Maria Ciobanu îsi va face retragerea din lumea artistică a stârnit un uriaș val de emoție și un interes extraordinar din partea fanilor, care au insistat să își onoreze “ciocârlia”.

        Sala Palatului a devenit neîncăpătoare pentru a satisface toate cererile de bilete astfel că, din dorința de a avea aproape toți românii cărora le-a dedicat peste 60 de ani de cântece, Maria Ciobanu a cedat insistențelor și va susține două spectacole la Sala Palatului: pe 11 și pe 12 martie, de la ora 19.30.

       Evenimentul face parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici.

       Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și oferă o variantă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.

       Spectacolul „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Mărie”, prilejuit de retragerea de pe scenă a Mariei Ciobanu va avea două reprezentații în București, dar se va desfășura și în alte orașe din țară, potrivit calendarului:

– 9 martie, Craiova, Sala Polivalentă

– 10 martie, Râmnicu Vâlcea, Sala Sporturilor

– 11 martie, București, Sala Palatului

– 12 martie, București, Sala Palatului

– 14 martie, Bacău, Teatrul de Vară „Radu Beligan”

– 15 martie, Iași, Sala Polivalentă

Biletele se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole și online, pe www.vandbilete.ro.

Lasă un răspuns