Profita de acest inceput relaxat de an si rezerva-ti bilete la cele mai bune spectacole care urmeaza sa fie in luna ianuarie. Descopera doar cateva dintre cele mai frumoase spectacole de teatru si afla mai multe detalii despre fiecare in parte.

 
Iadul este amintirea fara puterea de a mai schimba ceva

Daca in aceasta vineri nu ti-ai facut niciun niciun program, iata sansa ta. Descopera o piesa de teatru care prezinta povestea unei mame muribunde si a celor doua fice care stau la capataiul acesteia si incearca sa salveze aparentele.

Cele doua surori (aflate in competite pentru dragostea mamei, dar in acelasi timp in razboi cu propriul destin) se afla in asteptarea disparitiei celei care le-a dat viata.

Spectacolul a fost pus in scena de Mariana Camarasan si Alexandra Penciuc, iar piesa a fost descrisa ca fiind una cu un senzational simt al proportiilor.

Bucuresti, Teatrul Odeon, Sala Majestic, vineri 6 ianuarie, orele 19:00
 
S-a sfarsit cum a-nceput

Horatiu Malaele (regizorul) si actorii Mihai Constantin, Daniel Badale si Victoria Dicu reusesc sa puna in scena o demonstratie cuceritoare avand ca tema arhitectura dezastrului. Piesa prezinta poveste unui cuplu casatorit care incearca sa faca schimb de locuri de munca si care isi semneaza astfel condamnarea la dezastru.

Bucuresti, Teatrul National I. L. Caragiale, vineri 6 ianuarie, orele 20:00
 
Acul cumetrei Gurton

Acul cumetrei Gurton reprezinta povestea unei femei care isi pierde acul de cusut (un obiect pretios in acele vremuri). Comedia are ca fir al actiunii cautarea disperata al pretiosului ac de cusut, cursa in care se afla atat cumatra (Olga Delia Mateescu), cat si servitorul acesteia (Mihai Malaimare).

Bucuresti, Teatrul Masca, sambata 7 ianuarie, orele 19:00
 
Moartea unui comis voiajor

Este absolut impresionant sa vezi cum o piesa care a fost puna in scena acum mai bine de 50 de ani are inca un succes rasunator. Textul pentru care Arthur Miller a primit Premiul Pulitzer va fi prezentat duminica, 8 ianuarie la orele 19.00 la teatrul Bulandra.

Piesa de teatru se invarte in jurul unei familii americane care se confrunta cu proriile frustrari, limite si neimpliniri.

Bucuresti, Teatrul Bulandra, Sala Izvor, duminica 8 ianuarie, orele 19:00
 

Sursa: Acasa

Lasă un răspuns