Joi, 5 martie 2015, Kurt Elling va susţine un concert în premieră în Bucureşti, la Sala Radio, începând cu ora 20:00. Kurt Elling este omul care aduce împreună pe aceeaşi scenă rimele albe şi jazz-ul multicolor. 

Kurt Elling va prezenta pe scena Sălii Radio proiectul ‘’Passion World’’,  prin care artistul american explorează metamorfoza iubirii într-o călătorie muzicală în jurul lumii, prezentând publicului cele mai rafinate şi apreciate balade de dragoste şi despărţire. Într-o permanentă schimbare, pe un teritoriu extrem de vast, stilul lui Kurt Elling evolueaza continuu.

Cu un premiu Grammy şi câte o nominalizare pentru fiecare dintre cele 10 discuri ale sale, americanul din Chicago setează standardele vocaliştilor de jazz. Prezenţa magnetică a lui Kurt Elling ne duce cu gândul la Frank Sinatra. Artistul citează în versurile sale poeţi precum Rumi sau Pablo Neruda, într-un mix de epic şi liric, presărat cu momente nebune de improvizaţie şi scat singing.

Concertul începe la ora 20:00, iar accesul în sală se face începând cu ora 19:30. Nu este permis accesul cu camere foto, iar înregistrarea audio/video este interzisă pe toată durata concertului.

Concertul este organizat de Twin Art şi face parte din seria de concerte Jazz Night Out, unde au mai concertat şi alţi artişti precum: Tigran-Shadow Theater şi Vijay Iyer Triot, Snarky Puppy, Hiromi şi Dhafer Youssef 4tet.

Bilete Kurt Elling – “Passion World” la Sala Radio din Bucureşti

Biletele pentru concertul Kurt Elling – “Passion World”, de la Sala Radio din Bucureşti, din data de 5 martie 2015, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ, în funcţie de poziţionarea în sală.

Categorie Preţ
Categoria I 145 lei cumpără bilete
Categoria II 125 lei cumpără bilete
Categoria III 85 lei cumpără bilete

Lasă un răspuns