Rapperul Kodak Black a fost arestat de poliţia statului New York, la graniţa cu Canada, pentru posesie de droguri şi arme şi eliberat joi pentru o cauţiune de 20.000 de dolari.

Bill Kapri, cunoscut sub numele de scenă Kodak Black, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinut la graniţă împreună cu alţi trei bărbaţi.

Black, care conducea un Cadillac Escalade, şi cei trei bărbaţi, aflaţi într-un Porche, au fost arestaţi miercuri pentru posesie de droguri şi arme. Rapperul deţinea ilegal un pistol Glock de 9mm, şi marijuana, potrivit poliţiei, citate de Reuters.Cei care îl însoţeau au fost puşi sub acuzaţi similare.

Joi după-amiaza, Kodak Black a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 20.000 de dolari.

Kodak Black avea programat un concert miercuri seară, la Boston, iar absenţa lui i-a nemulţumit pe fani. A fost, de asemenea, anulat show-ul pe care el trebuia să îl susţină joi, în Connecticut.

Rapperul, care are un contract cu Atlantic Records, este unul dintre cei mai cunoscuţi artişti hip-hop. În decembrie 2018, s-a clasat pentru prima dată pe primul loc în Billboard 200, cu albumul „Dying to Live”, al treilea al rapperului, nominalizat în 2017 la MTV Video Music Awards.

În ultimii ani el a fost reţinut de mai multe ori de poliţie sub aceleaşi acuzaţii.

Lasă un răspuns