Performante decente la un pret scazut face din noul Kindle cea mai buna afacere de pe piata eRedeader-elor.

Atunci cand Amazon a lansat primul sau Kindle, eReader-ul s-a vandut instantaneu si a devenit cel mai popular produs de pe Amazon.com in America si Amazon.co.uk in Marea britanie.

Amazon, unul dintre cei mai mari retaileri online din lume, a avut succes intr-o zona in care nu multi ar fi crezut – si-au facut din propriul produs cel mai mare hit, noteaza editia electronic a Telegraph.

Acum, site-ul a mai facut un pas si a lansat Kindle Fire, o versiune mai avansata a celorlalte eReadere de la Amazon, dar la un pret mult mai bun, ceea ce i-a facut pe consumatori sa spuna ca este "echilibrul perfect" intre pret si caracteristicile pe care le detine.

Pentru britanici, noul Kindle se vinde la 89 de lire, cu 20 mai putin decat vechiul eReader, care ofera o tastatura, dar performante mai mici.

In Marea Britanie, Amazon este singurul jucator cu adevarat important in meciul eReader-elor, chiar daca Sony, Kobo si altii au produse decente, ei nu sunt motivati sa le vanda in pierdere in acelasi modul in care o face Amazon.

Fondatorul siteului a spus la lansarea Kindle Fire ca "acum Amazon este Coca-Cola si ca pe piata nu exista Pepsi. Uita-te in orice tren sau mijloc de transport si Kindle este omniprezent, cumparat si iubit de consumatori de toate varstele".

Ca un dispozitiv, noul Kindle este impresionant si doar usor imperfect. Cel mai important lucru este modul in care majoritatea utilizatorilor sunt constienti de utilizarea acestuia.

Sursa: Evenimentul

Lasă un răspuns