"Mikkel

Mikkel Kessler

 

Oferta înaintată acum două săptămâni de către Interbox "de câteva milioane de dolari" pentru meciul dintre Lucian Bute ÅŸi Mikkel Kessler a fost refuzată de către stafful pugilistului danez, considerând-o prea mică, a declarat preÅŸedintele FR Box, Rudel Obreja.

 "Danezii nu au cerut însă mai mulÅ£i bani, cum ar fi fost normal, în cazul în care Kessler ar fi vrut cu adevărat să se bată cu Bute. Lui Kessler i-a fost frică să lupte cu Lucian. A fost la Montreal, a văzut cum l-a bătut Lucian pe Magee ÅŸi pur ÅŸi simplu nu a mai vrut să se bată, deÅŸi a spus că este pregătit pentru un asemenea meci. Sunt convins că, în aceste condiÅ£ii, Lucian se va orienta spre un meci de unificare a titlurilor cu Carl Froch. Bute trebuie să-i închidă gura englezului pentru că a fost singurul care a făcut niÅŸte declaraÅ£ii murdare. În box se fac uneori astfel de afirmaÅ£ii pentru promovare, însă Froch a sărit calul", a declarat pentru www.lucian-bute.ro preÅŸedintele FederaÅ£iei Române de Box, Rudel Obreja.

Kessler, 43 victorii (32 KO) -2 înfrângeri, a preferat să se îndrepte spre versiunea IBO, unde campion mondial este sud-africanul Thomas Oosthuizen. Peste câteva luni, Kessler se va bate cu Oosthuizen pentru titlul mondial IBO.


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns