Muzica reclamelor de Craciun Coca-Cola ne este familiara de ani intregi, in fiecare sezon in alta interpretare si cu o alta tema speciala.

 

Anul acesta este momentul unui super featuring cu unul dintre artistii preferati romanilor. Astfel, Keo a fost invitat sa cante alaturi de Natasha Bedingfield ‘Shake up Christmas’, oferind piesei o subtila aroma locala.

 

Daca anul trecut Mos Craciun aducea impreuna, cu ajutorul globului de Craciun, familia si prietenii, iata ca anul acesta, campania Coca-Cola de Craciun surprinde dorintele copiilor, care il roaga pe Mosul sa aduca in locul jucariilor mai multa fericire pentru toti oamenii.

 

Keo a facut cunostinta cu publicul roman in toamna anului 2005 prin intermediul piesei ‘Azi vii, maine pleci’, devenita hit la scurt timp dupa lansare. Acesteia i-au urmat piese cu success international ca ‘Falling High’ sau ‘Give me Your Love’. Artistul a compus de-a lungul timpului in mai mult registre muzicale, atat pentru el insusi cat si pentru artisti ca Andreea Balan, Blaxy Girls. In vara care a trecut, el a avut un turneu national, cantand in cele mai mari orase din tara. Ca o urmare fireasca parca, in aceasta iarna il asteptam in casele noastre, cantandu-ne imnul Sarbatorilor alaturi de celebra cantareata britanica.

 

Sursa: Muzica9

Lasă un răspuns