Kempes şi Rezident Ex valorifică la maxim timpul petrecut în România: după succesul înregistrat cu legendara piesă „Povestiri din gară”, trupa a lansat un al doilea single: „Catedrala Sufletului”. Piesa, o baladă rock ce face să vibreze coarda sensibilă a fiecărui  ascultător, a fost compusă de Tavi Iepan, special pentru vocea lui Kempes şi pentru revenirea lui pe scenă. „Catedrala sufletului” va putea fi ascultată la singurul concert Rezident Ex din Bucureşti, pe 21 septembrie şi va fi inclusă pe primul album al trupei. 

Solistul care a scris istorie în rockul românesc şi care va reveni pe 21 septembrie pe scena de la Arenele Romane după 8 ani de absenţă, împreună cu supergrupul Rezident Ex spune:  „am ajuns acasă, sunt din nou în fața microfonului și fiecare compoziție nouă este o mare bucurie pentru mine. “Catedrala sufletului” mi-a plăcut când Tavi mi-a prezentat-o prima oară pe chitară acustică, iar după mixajul făcut de Adi Popescu am știut că suntem pe drumul cel bun.

La rândul său, chitaristul Adi Popescu adaugă: „Kempes împacă foarte bine în vocea sa forța și sensibilitatea. Aceste două fațete diferite ale lui sunt puse împreună în această baladă reușită.

Balada „Catedrala sufletului” poate fi ascultată aici:

 

 

Pentru concertul Rezident Ex şi Desant din 21 septembrie se pun în vânzare două categorii de bilete:

Acces general – 60 RON

Bilete VIP – 100 RON (întâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afişul evenimentului semnat de artişti )

Deţinătorii de bilete VIP vor avea parte de o experienţă memorabilă: ei vor avea posibilitatea să continue noaptea, alături de artişti, în Ageless Club.  After party-ul va avea loc după terminarea concertului de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Naţional al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Bilete în format electronic sunt disponibile pe www.rezervariclub.ro. Plăteşti online, cu cardul, unul sau mai multe bilete şi primeşti un cod unic cu care te prezinţi la intrare în ziua concertului, alături de prietenii tăi. 


Lasă un răspuns