Katy Perry va incheia era "Teenage dream" intr-un mod spectaculos cu un videoclip spectaculos pentru Wide awake. Ultimul capitol din cartea asta se va desfasura pe 19 iunie, pana atunci avem un preview.

Wide Awake este noul single Katy Perry, scris special pentru filmul 3D "Katy Perry: Part of Me" ce va prezenta o incursiune in viata profesionala si personala a artistei.

Daca era "Teenage Dream", cea mai de succes perioada din cariera lui Katy, a inceput cu California Gurls si muzica vesela, pop, easy, finalul e ceva mai deep cu piese mai triste.

Teaserul videoclipului "Wide Awake" ne arata intr-o retrospectiva de poveste, frumos conturata, primele capitole si ne indica ultimul capitol cu o fetita care se uita intr-o carte, cu un Prince Charming si o posibila poveste pe care o vom vedea pe 19 iunie cand va aparea materialul final.

 


Piesa "Wide Awake" a fost scrisa de Katy Perry impreuna cu Bonnie McKee, Dr. Luke, Max Martin si Henry Walter iar productia finala a fost asigurata Dr. Luke de Cirkut. Pentru cat de multe nume cunoscute au participat la single-ul asta, e destul de slab.Lasă un răspuns