Distractie rock între 26-28 august la Târgu Mures

"Trupa

Trupa Kasabian vine sa faca un spectacol de neuitat la Peninsula Festival.

 

Kasabian, Within Temptation, Nick Warren, Tiga si Borgore sunt primii artisti confirmati pentru editia din acest an a Peninsula Festival, ce se va desfasura în Târgu Mures, în vecinatatea Complexului de Agrement Weekend, între 25 si 28 august. Festivalul va cuprinde aproape 70 de concerte.

 Ziua de vineri, 26 august, îi aduce la Târgu Mures pe cei de la Kasabian – votata cea mai buna trupa din lume, de catre Q Magazine în 2010. Concertul de indie rock al celor din Leicestershire promite sa includa câteva melodii interesante – unul din single-urile de pe albului din 2010, West Ryder Pauper Lunatic Asylum, se numeste "Vlad, the Impaler" – si este singurul recital pe care britanicii l-au anuntat în Europa de Est.

 

În ultima zi, adica pe 28 august, festivalul va beneficia de prezenta formatiei olandeze Within Temptation. Trupa are un sound ce combina perfect eleganta, melodrama si sunetul simfonic grandios. În premiera, vocea inconfundabila a solistei Sharon den Adel va interpreta melodiile de pe cel mai nou album, The Unforgiving, care s-a vândut în peste 100.000 de exemplare.

DJ-ul britanic Nick Warren, "nas" al genului house, care a debutat ca DJ la Massive Attack, si Tiga (guru-ul muzicii electro din Montreal) vor mixa la Tuborg Green Fest Peninsula, sâmbata, 27 august, respectiv duminica, 28 august.

Israelianul Asaf Borger, aka Borgore, va încinge în ultima zi de festival platanele în cadrul festivalului, fiind responsabil de distractia fanilor dubstep. Polivalentul DJ – la trei ani a început sa cânte la pian, dupa care a învatat sa cânte la saxofon, iar ulterior a fost basistul unei trupe death metal si chiar MC – va demonstra ca reteeta sa unica ce combina basul dubstep-ului cu versuri nascute din fantezii murdare creeaza dependenta.

Biletele pentru Tuborg Green Fest Peninsula 2011 vor fi puse în vânzare saptamâna aceasta.


sursa: click


Please follow and like us:
error

Lasă un răspuns