Purtând o șapcă pe care scria ”Make America Great Again” (”Facem America Măreață Din Nou”), rapperul Kanye West s-a întâlnit cu președintele SUA, Donald Trump, la Casa Albă, joi. El a ținut în fața celui mai puternic om al lumii un monolog de 10 minute, în care liderul american a fost lăudat și îmbrățișat. Totodată, artistul a mai folosit și un cuvânt urât în timpul discuției cu șeful statului american.

Kanye West este unul dintre cei mai mari susținători ai președintelui Donald Trump. Cei doi s-au întâlnit în Biroul Oval, joi, la prânz, pentru a discuta despre reforma justiției, producție și violență. În încăpere au fost prezenți și reprezentanții presei, iar cântărețul a folosit acest lucru în avantajul său, ținând în fața tuturor un monolog de aproximativ 10 minute care l-a lăsat pe Trump fără cuvinte, scrie CNN.

Totuși, înainte să termine, Kanye West a rostit și câteva cuvinte urâte: ‘Nu trebuie să ne mai îngrijorăm despre viitor. Tot ce avem este în prezent… Trump este pe drumul de a deveni un erou. Poate că nu s-a gândit că ar putea avea de partea lui un nebun nenorocit (‘carzy motherf**ker’) ca mine’, a spus rapperul.

Imediat după, cântărețul în vârstă de 41 de ani și-a scos telefonul și i-a arătat lui Trump ‘viitorul avion cu hidrogen produs de Apple’, despre care el consideră că ar trebui să înlocuiască actualul avion al președintelui american (un Boeing 747).

La final, Trump a exclamat că monologul lui Kanye West ‘a fost destul de impresionant’, la care cântărețul a răspuns că ‘a fost din suflet’.


About Post Author

Lasă un răspuns