Kaiia si Manilla Maniacs, proiectul lansat de echipa Alexandrei Stan, a lansat videoclipul pentru single-ul de debut: Crazy Love! Clipul a fost regizat de Iulian Moga!

Kaiia si-a unit fortele cu Manilla Maniacs pentru primul single si primul clip. Videoclipul "Crazy Love" a fost regizat de Iulian Moga, e dinamic si prezinta o petrecere "interzisa" ce are loc in subteran, in locuri industriale, cu multi oameni, cu lupte in noroi and girls who get down and dirty.

Alina Sleahtikaia, cunoscuta acum sub numele Kaiia, s-a nascut pe 18 iulie 1990 in Ucraina insa s-a mutat cu familia in Republica Moldova la scurt timp. A facut Liceul Pedagogic cu specializarea pe muzica in Chisinau si a inceput sa cante la petreceri si concerte de acolo. A participat la Star Factory si a si castigat in 2009!

Desi a venit in Bucuresti din 2010, Kaiia s-a alaturat echipei MAAN Studio in 2012. Marcel Prodan si Andrei Nemirschi, oamenii care l-au construit pe Mr.Saxobeat, single-ul Alexandrei Stan care a ajuns un hit in toata lumea, au avut incredere in ea si au hotarat sa lanseze proiectul asta.

Cei doi producatori apar atat in clipul de mai sus, cat si in Mr.Saxobeat, avand aceleasi roluri: cei doi politisti care incearca sa faca legea insa mai mult starnesc nebunia! Ce ziceti de Crazy Love, va fi hitul verii 2012, asa cum a fost planuit sa fie?


Lasă un răspuns