"" 

CântăreÅ£ul american Justin Timberlake s-a împăcat cu fosta lui iubită, actriÅ£a Jessica Biel, de care s-a despărÅ£it în luna martie, potrivit unor articole apărute în presa americană.

Justin Timberlake ÅŸi Jessica Biel sunt din nou împreună

     Potrivit publicaÅ£iei Us Weekly, cele două vedete americane, care s-au despărÅ£it în martie, s-au împăcat din nou. "Au continuat să vorbească în toată această perioadă ÅŸi au decis să dea relaÅ£iei lor încă o ÅŸansă. Jessica îÅŸi dorea foarte mult să se împace cu el, iar Justin a înÅ£eles că viaÅ£a de celibatar nu este ceea ce pare", a declarat o sursă pentru Us Weekly, informează huffingtonpost.com.

Justin Timberlake ÅŸi Jessica Biel au petrecut weekend-ul trecut împreună, la Toronto.

CântăreÅ£ul Justin Timberlake ÅŸi actriÅ£a Jessica Biel au anunÅ£at, la începutul lunii martie, că au decis să se despartă, după o relaÅ£ie care a durat patru ani.

Justin Timberlake, în vârstă de 30 de ani, ÅŸi Jessica Biel, în vârstă de 29 de ani, au fost văzuÅ£i pentru ultima oară împreună în public pe 27 februarie, la petrecerea organizată la Los Angeles de revista Vanity Fair, după gala premiilor Oscar.

De-a lungul anilor, artistul american a avut relaţii cu alte staruri de calibru din showbiz-ul american, precum Britney Spears şi Alyssa Milano.

 


Lasă un răspuns