Mult asteptatul videoclip al single-ului "Boyfriend", semnat de Justin Bieber, a avut premiera joi, 3 mai. In clip, cantaretul canadian apare la volanul unei masini de lux si flirteaza cu o domnisoara superba.

Dupa mai multe clipuri-teaser, Justin Bieber a dezvaluit in sfarsit videoclipul piesei "Boyfriend. Artistul in varsta de 18 ani pare sa traiasca visul oricarui tanar in acest clip, in care este infatisat in ipostaza unui "heartbreaker" care conduce o masina scumpa pentru a impresiona o domnisoara bruneta, aidoma Selenei Gomez.

Ideea videoclipului ii apartine regizorului Director X care sustine ca i s-a parut firesc sa il prezinte pe Justin Bieber intr-o ipostaza mai matura, din moment ce "a mai crescut".

La randul sau, artistul canadian s-a declarat incantat de ideea clipului: "Cred ca este foarte cool. Si eu mi-am dorit sa fac ceva mai matur". Single-ul "Boyfriend" este extras de pe viitorul album al lui Justin Bieber, "Believe", care urmeaza sa fie lansat in data de 19 iunie in SUA.


Sursa: www.bestmusic.ro

Lasă un răspuns